Ansigtsolien der beskytter mod blåt lys fra f.eks. din telefon

Annemarie Börlind 3 in 1 Face Oil 1

For ikke så længe siden skrev jeg om en ansigtsmaske; Sensitive Cream Mask fra Annemarie Börlind. Nu er jeg klar med endnu en anmeldelse fra samme brand, nemlig af deres 3 in 1 Face Oil. Olien har som navnet antyder tre fordele da den virker både anti-blåt lys, anti-oxidativ og anti-aging.

Det der blå lys?

Ja, hvad er det nu lige dét er? Det blå lys er det lys som udsendes fra f.eks. din mobiltelefon, computerskærm og TV. Vi udsættes for meget blåt lys, og det har faktisk en negativ effekt på vores hud, da det blå lys skader hudcellerne og dermed fremskynder hudens ældning.

Annemarie Börlind 3 in 1 Face Oil 2

Annemarie Börlind 3 in 1 Face Oil

Som jeg også skrev øverst, så har denne veganske ansigtsolie tre gode effekter, da den både beskytter mod blåt lys og oxidativ stress samtidig med at den virker aldersbekæmpende. Oliens innovative filter mod blåt lys er udvundet fra fløjlsblomst. Olien er en tørolie, og det kan tydeligt mærkes, den er ikke fedtet på samme måde som en almindelig ansigtsolie. Olien absorberes hurtigt takket være dens lette konsistens. Formlen indeholder naturlige olier som inca omega olie, kahai olie og Himalaya kirsebærolie.

Inca olien kommer fra incanødden, der dyrkes i Peru og som er en del af Apolpawa Fair Trade projektet. Kahai olien er fra Columbia, og produktionen sikre mere end 200 familiers levebrød. Himalaya kirsebærolie kommer fra et Börlind projekt i Humla i Himalaya. Projektet hjælper kvinder til et økonomisk fundament, så de kan klare sig selv og få en uddannelse. Jeg er vild med brands der gør denne slags arbejde og anvender Fair Trade ingredienser!

Annemarie Björlind 3 in 1 Face Oil egner sig udmærket til brug under både dag- og natcremen, da den har den her lette konsistens, som hurtigt trænger ind i huden. Og så ligger den sig, så huden får en glat og forfinet overflade. Dog vil jeg personligt fortrække kun at anvende den til natten. Olien har en let syrnet og blomstret duft, som jeg ikke rigtig kan bestemme mig for hvad jeg synes om. Det er ikke en dårlig duft, men den er alligevel ret speciel. Og måske en smule for kraftig.

Alt i alt er det en ude mærket ansigtsolie, med gode egenskaber og ingredienser. Dog bliver det ikke en af mine favoritter.

Annemarie Börlind 3 in 1 Face Oil 3

Kender du Annemarie Börlind?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *