Påskeæg? Nej det er bare en beautyblender

beautyblender 1

Ja man kan hurtigt blive i tvivl, nu når både form og farver relatere til højtiden. Men det er selvfølgelig ikke påskeæg, men noget der er meget bedre; nemlig beautyblender.

En beautyblender er bare bedst

Beautyblendere har længe været min fortrækkende måde at applikere min ansigtsmakeup på, når det kommer til BB-creams og foundations. Og de originale beautyblendere er bare bedst, og sådan er det. Man kan sagtens få nogle billigere udgaver i f.eks. Normal, og de er da heller ikke dårlige, jeg har slev brugt flere af dem, men de originale er bare det bedre. De er blødere og lægger makeupppen lige det bedre.

Jeg ved ikke hvor mange beautyblendere jeg har haft igennem, med lidt er der i hvert fald gået til. En beautyblender, uanset mærke, bør udskiftes ca. hver tredje måned af hygiejnemæssige årsager. Og så skal man huske at passe på dem. Det gør man ved at vaske dem og tørre dem korrekt, så der ikke danner sig alt muligt knap så lækkert. Bakterier, svamp og mug er ikke noget man har lyst til at påføre ansigtet…

De forskellige størrelser

Som i kan se på det første billede, så ligger der beautyblendere i tre forskellige størrelser; vi har den originale størrelse i deres Swirl udgave, som bare er sååå smuk! Synes I ikke? Jeg er i hvert fald pjattet med det marmorerede pink look. Men bortset fra det flotte design, så er det en helt almindelig beautyblender, i dens mest klassiske form.

Derudover ligger der en lidt mindre beautyblender i grå. Den hedder faktisk beauty.blusher som er til applikation af blush. Det er selvfølgelig en lidt anderledes måde at gøre det på i forhold til en makeupbørste. Jeg havde ikke selv prøvet at bruge en beautyblender til blush før, og det er heller ikke almindelig pudderblush jeg bruger til den. Når jeg bruger en gel-blush som DENNE er beauty.blush 100 gange bedre end fingrene. Men som med alt muligt andet, skal man lige lære den at kende først. Jeg vil ikke anbefale at man bruger den første gang om morgenen, inden man skal til jobsamtale eller noget andet vigtigt. Prøv dig lige frem en gang eller to inden den kommer ind i din daglige rutine.

Sidst men ikke mindst ligger der også to små sorte, som kommer i et sæt. De bruges til applikation af concealer og/eller highlighter. Heller ikke disse har jeg prøvet før nu. Jeg synes de er meget små, dette er også en vanesag, men når man er vandt til havde brugt den store almindelige beautyblender til alt, inkl. concealer er de her meget små. Men de er meget fixe til brug af concealer, især under øjnene.

beautyblender 2

Swirl fortjener lige et billede mere

Hvad bruger du til makeupapplikation?

Til slut et ønske om nogle rigtig dejlige påskedage til jer! Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Sikke en god idé, jeg har aldrig set disse fine “æg” før 🙂
    Vil da også lige ønske du og dine en dejlig påske i det smukke lune vejr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *