Forlæng øjenvipperne på 2 minutter med Instant Lash

instant lash

Instant Lash er et af Instant Effects produkter, der lover virkning på bare 2 minutter. Instant Effects produkterne er ret nye på det danske marked, men er nu til at købe i Matas. Instant Lash serummen gør vipper og bryn 20 % længere og kraftigere på 2 minutter. Efter 6 ugers brug vil effekten være op til 35 %.

Hvordan virker det? Instant Effects bruger nye og banebrydende teknologier, der både giver en nu og her effekt, men også virker over tid. Intsant Lash booster vipperne med oxygen.

Hvordan bruges den? Serumen skal påføres på nyrenset øjenvipper, der må altså ikke sidde mascararester på vipperne (eller bryn). Børsten er ligesom en mascarabørste og serummen påføres fra rod til spids. Du kan bruge den om aftenen og lade den virker natten over. Eller du kan bruge den om dagen under din mascara.

Resultat

instant lash resultat

Øverste billede er taget uden serum eller mascara (nøgne og rene vipper). Mellemste billede er taget 5 minutter efter påført serum, jeg kunne have gjort det efter de 2 minutter, men jeg tænkte at jeg lige ville give det lidt ekstra tid, bare for en sikkerheds skyld. Nederste billede har jeg taget mascara ovenpå.

Jeg synes det virker – det er ikke falske øjenvippers længde, men jeg synes det holder som lovet. Umildbart virker en forlængelse med 20 % jo som ret meget, men lad os lige regne lidt på det. Hvis man har øjenvipper der før start er på 1 cm/10 mm, så vil en 20 % forlængelse svare til 2 mm ekstra længde. 2 mm er ikke så meget igen.

Jeg synes dog ikke at mascara over serummen giver et særlig godt resultat. Serummen er meget våd og tørre ikke rigtig og den adskiller ikke vipperne, som jeg godt kunne tænke mig. Men bruger du ikke en mascara over, skal du være opmærksom på, at serummen har en hvidlig mælke farve, som kan ses på spidserne af vipperne.

Jeg ved ikke hvor hooked jeg er på Instant Lash. Har man en god mascara, kan de som regel give samme eller bedre effekt på vipperne. Det at serummen plejer og styrker vipperne på længere sigt synes jeg godt om, men som nu og her ved jeg ikke rigtig, især fordi det giver et meget dårligt resultat med mascara over.

Udover Instant Lash, har Instant Effects to andre produkter;

  • Instant Eye. En serum der på 15 minutter løfter øjenomgivelserne, reduceret linjer, rynker og mørke rande
  • Instant Lip. Der giver 20 % fyldigere læber, samt mindskelse af finde linjer omkring munden på 2 minutter, fuld effekt efter en time. Effekten holder mellem 4 dage og 2 uger!?!

Har du prøvet nogle af Instant Effects produkter?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *