Yves Rocher Concentrated er et hit

yves rocher concentrated showe gels 1

For ikke så længe siden fik jeg tilsendt en pakke med disse små, af udseende rejsestørrelser. Men det er ikke rejsestørrelser. Disse koncentrerede shower gels og shampoo af 100 ml, er så drøje i brug, at mængden svare til en flaske på 400 ml. Flaskerne er udstyret med en form for dosering, som giver en lille mængde når man klemmer på flasken. Bliver man ved med at trykke på flasken, fortsætter den dog også med at spytte produkt ud. Men det er ikke et hul hvor produktet selv stille og roligt løber ud af – det er sådan en ting der er svær at forklare, så det skal opleves!

Lidt ”koncentrerede” historie

yves rocher concentrated showe gels 2

I 2017 introducerede Yves Rocher et banebrydende tiltag, der både respekterer huden og miljøet: I Love My Planet Concentrated Shower Gels. 100 ml rækker til 40 brusebade svarende til en almindelig flaske på 400 ml. Desuden er de koncentrerede brugeléer uden konserveringmidler og den pH-neutrale formel er let nedbrydelig.

Året efter i 2018 byggede Yves Rocher videre på den store succes med brusegeléerne og lancerede den første koncentrerede shampoo nogensinde: I Love My Planet Concentrated Shampoo. Shampooens formel og design er både skånsom for miljøet og for håret. Her svare de 100 ml til 30 hårvaske, som ville svare til en almindelig flaske på 300 ml.

Og så her i juni måned 2020 relancerede Yves Rocher sine innovative koncentrerede brusegeléer og shampoo i nyt design, men har stadig bevaret de biologisk nedbrydelige formler. Hvis flasker består af 100 % genbrugsplast. For hvert solgt produkt planter Yves Rocher Foundation et træ, som en del af sit mål, om at have plantet 100 millioner træer i 2020.

De koncentrerede shower gels kommer i hele 7 lækre duftvarianter. Mine favoritter er hindbær, granatæble, lotusblomst, mango og oliven. Ja næsten dem alle sammen, med undtagelse af lavendel og vanilje, der også er gode, men ikke lige mig. Det er alle nogle skønne dufte, som er meget naturtro. Og så fungere de virkelig godt. Jeg var ærlig talt lidt skepsis omkring de her koncentrerede produkter. Men det fungere og der skal virkelig ingenting til, for at det rækker til hele kroppen.

Den koncentrerede shampoo

yves rocher concentrated showe gels 3

Shampooen dufter også super skønt. Det var svært de første gange at skulle bruge så lille en mængde i forhold til hvad jeg plejer at bruge. Men det fungerer og det virker. Shampooen er utrolig drøj i brug og skummer hurtigt op og fordeles let ud i håret. Bruges der for meget er den næsten ikke til at vaske ud af håret igen, fordi shampoorester bliver ved med at skumme op, den skummer virkelig meget!

En ting der dog ærgre mig er, at mit hår syner meget skinnende efterfølgende. Så skinnende at det ser fedtet ud. Og så tænkte jeg på hvor balsammakkeren er henne, men det er måske ikke lige så nemt at lave en koncentrerede balsam. Men måske den kommer på et tidspunkt?

Har du prøvet nogle af de koncentrerede produkter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. God formiddag,
    lyder som lækre sager og nej jeg har ikke prøvet dem endnu.
    Men det med doseringstryk lyder ret genialt og at de er drøje et et plus.
    Håber du får styr på manken 🙂
    En smuk dag ønskes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *