Le Brillant – Skønne nyheder fra Yves Rocher

yves rocher le brillant 1

I starten af efteråret lancerede Yves Rocher en fantastisk nyhed; nemlig deres Le Radieux Radiance Revealing Antipollution 10H Foundation. Det er deres første anti-pollution foundation, der booster hudens naturlige udstråling og efterlader huden mere ensartede, strålende og forfinet. Og så beskyttes den jo mod forurening takket være dens indhold af blade fra planten Aphloia. For hver dag foundationen anvendes, bliver hudens teint mere strålende og frisk at se på.

Le Radieux Radiance Revealing Antipollution 10H Foundation

… Indeholder 86 % ingredienser af naturlig oprindelse og så kommer den i 16 forskellige nuancer. Mit eget match er Rose 200. Foundationen er drøj i brug og let at fordele pænt ud. Jeg fortrækker at bruge en beautyblender til formålet. Den har en let men god dækkende effekt. Selvom der ikke bruges særlig meget produkt, og så giver den en flot og sund udstråling. Foundationen er ikke matterende, hvilket giver et mere naturligt udtryk. Holdbarheden er sådan set rigtig god, men min hud kan godt komme til at se meget skinnende ud op ad dagen. Dog tror jeg ikke ligefrem at det skyldes foundationen. I hvert fald kan det nemt opfriskes med lidt pudder eller et stykke blotting paper.

Men det er ikke det hele!

yves rocher le brillant 2

Foruden den nye foundation, udkom Yves Rocher i slutningen af sommeren også med en ny læbestift. Le Brillant Lip Crayon, som til en start fås i 10  flotte farver, inddelt i fire kategorier: nude, rosa, rød og malva. Læbestifterne er veganske og kommer i en let anvendelig stick-form, der både giver læberne nærring, fugt og beskyttelse. Alt sammen samtidig med at de også giver læberne en flot farve og glans. Læbestifterne er beriget med kameliaolie og sheasmør og de klistre ikke på nogen måde.

Jeg er vild med de nye Yves Rocher Le Brillant Lip Crayon. Det er som at have en læbepomade tilsat farve. Farverne er milde og hverdagsvenlige, og så er de utrolig lækre at have på. De er bløde, fugtige og glatte og så holder de rigtig godt – jeg er kæmpe stor fan af dem!

yves rocher le brillant 3

Her er farverne: 02 Bois de Rose // 03 Corail Rosé // 08 Rouge Framboise

Og så kan jeg vidst godt afsløre, at Yves Rocher faktisk også har lanceret tre nye limited edition farver i Le Brillant Lip Crayon serien, i årets julekollektion. Mere om julens nyheder en anden dag, det lover jeg.

Kender du Yves Rocher? Om ikke andet så har du en varm anbefaling af især Yves Rocher Le Brillant fra mig af. 

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *