Lip palette velegnet til hverdagsbrug

lip palette the body shop 1

Man (jeg) kan ALTID få tiden til at gå inde i en the body shop butik. Jeg er tilmed så heldig at bo i Danmarks største Outletby, hvor der også ligger en the body shop outletbutik. De har ikke hele the body shops sortiment, men til gengæld kan man være heldig, blandt andet at finde udgået kollektioner og alt muligt andet. Jeg synes ofte, at der kommer nye produkter i butikken. Ikke som i nye nye, men som i udskiftning af sortimentet, hvilket jeg synes er rigtig fedt. Og så er der bare altid en masse kanon gode tilbud, som gør at jeg altid kommer hjem med en hulen masse.

Lip palette i skønne nuancer

Jeg har som det seneste fundet denne lille smækre lækre lip palette i outletbutikken. Jeg synes at alle fire farver er hverdagsværdige. De er lette, friske og frodige. Det er ikke nogle tunge, cremede, dækkende eller specielt intense farver, der er i paletten. Læberne, og resten af ansigtet for den sags skyld, får en frisk og sund udstråling. Læberne føles fugtet og får desuden et let og fint, ikke-klistrende shine. Jeg synes det er en skøn palette, med nogle super flotte farver. Intensiteten af farverne kan bygges op efter ønske.

Du kan se de skønne hverdagsfarver herunder. Min favorit, og den jeg har været flittigst bruger af, er den nederste til højre.

lip palette the body shop 2

Palettens læbeprodukter har en saftig, sød og frisk duft. Konsistensen af farverne er fast, men også lidt mushy og svampede. Jeg havde ellers købt en læbepensel fra butikken også, som jeg havde i tankerne at jeg skulle bruge til at påføre produktet med. Jeg erfaret dog hurtigt, at det blot er lettest at gøre med fingrene.

lip palette the body shop 3

Hvad synes du om farverne? Hvilken en er din favorit?

Kunne du godt tænke dig selv, at prøve en lip palette magen til, så kig forbi hverdagsblush på instagram hvor jeg i aften sætter en giveaway i gang, hvor du har mulighed for at vinde paletten (og penslen). ♥
Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *