Yves Rocher jul 2020

yves rocher jul 2020 1

De sidste to år, har Yves Rochers julekollektioner været meget lig hinanden. Især i deres makeup. Men i år er der sket noget andet, og jeg er vild med både deres nye limited edition kropsplejeserie og deres nye limited edition makeupkollektion. Alle produkterne har et flot design og byder den festlige højtid velkommen.

Magical Shea

Magical Shea er navnet på kropsplejeserien, der består af nærende og reparerende bade- og kropsplejeprodukter med økologisk sheasmør. Sheasmørret som er anvende i produkterne, er ansvarligt produceret i Vestafrika og så indeholder produkterne op til 98 % ingredienser af naturlig oprindelse. Serien har en dejlig duft, den er både mild men har også en parfumeret lidt gammelkonede duft over sig, ikke negativt nemt, det er nemlig em skøn, rar og hjemmelig duft.

Ultra-Rich Shower. Dette er en meget cremet Shower Cream til tør hud. Den er så tyk cremet at man faktisk kan vende “klatten” som en pandekage i luften. Den er dejlig at forkæle kroppen med, den er meget tyk men mælket og let at fordele ud og kroppen og at skylle af igen.

Body Scrub: Også denne er super lækker. Den er fyldig og cremet og så indeholder med skrubbekorn i form af frø fra sheanød. Den tilpas effektiv uden at være for vag eller for kraftig.

Repair Body Lotion: Denne lotion er let og smidig at massere ud på kroppen, og det er trods at vinterpelsen er kommet frem på benene. Hår på kroppen har ingen betydning i forhold til at massere lotionen ud. Det er hurtigt at den trænger ind i huden, som efterlades fugtet og velduftende.

Repair Balm: Balmen er noget tykkere og fastere i konsistensen end lotionen. Det er en rig, fedt, kompakt og fast kropscreme. Men trods at den er så fed, så er den overraskende nem at fordele ud på kroppen og er hurtigt masseret jævnt ud. Huden efterlades fugtet men uden at føles fedtet eller klistret.

Julens makeupnyheder fra Yves Rocher

yves rocher jul 2020 2

Eyeshadow Palette: Paletten som er i årets jule makeupkollektion er smuk. Den indeholder syv forskellige nuancer og tre forskellige effekter: mat, perlemor og metallisk. Palettens skygger er tilpas pigmenteret og intense. Farverne er en smuk kombination af brune, røde og blå nuancer. Sidstnævnte er dog ikke dem jeg har haft den store glæde af, men ellers er jeg glad for paletten.

Le Brilliant Lip Crayon. Læste du med forleden dag, da jeg skrev om disse Lip Crayons fra Yves Rocher? I hvert fald så er det ingen hemmelighed, at jeg er vild med dem. Derfor var der også begejstring fra min side af, da jeg så de tre limited edition farver i en Le Billiant Lip Crayon udgave. De tre nye farver er nummer 11, Nude d’hiver, er en meget nude læbestift, der faktisk bare komplimentere min egen læbefarve rigtig fint. Det er nok den at de tre farver, som jeg har brugt mest i hverdagen. Nummer 12, Rouge Baies, er en mere flot klassisk rød farve, uden at være postkasserød. Og den sidste, nummer 13, Grenaa Intense, ser umiddelbart næsten helt sort ud når man kigger på stiften, men når den kommer på er den super flot, det er en lidt dybere rødviolet farve. Det der gør at jeg er vild med denne serie af læbestifter er at de er milde i farverne, de plejer læberne og giver en let og flot glans. Det er som at have en god læbepomade med mild farve.

yves rocher jul 2020 2

Udover de omtalte produkter byder kollektionen også på trio-øjenskygger og en flydende highlighter.

Skal du have fat i nogen af de nye limited edition produkter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *