Et julearmbånd – ønsketænkning

julearmbånd troldekugler

Åh de kære Troldekugler er en alt for dyr hobby! Jeg så for et stykke tid siden et julearmbånd i deres instastory, og det var så fint, at jeg tænkte at jeg også måtte eje et julearmbånd. Jeg er kommet frem til de kugler, som jeg har vist på billedet øverst. En armring helt er perfekt. Jeg ikke tænker, at jeg vil samle et helt armbånd da det bliver for dyrt. Det er trods alt også kun 3-4 uger om året det kan bruges!

Elementerne i ønske julearmbånd:
  • Gavmild grisling-spacer: At give er at modtage. 315 kr. Den er simpelthen så nuser den lille grisling. ♥
  • Hjertespacer: En kær ven ved alt om dig og elsker dig alligevel. 380 kr. Julen er jo hjerternes tid.
  • Julehjerte: Lad os flette vores hjerter sammen. 315 kr. Og endnu mere kærlighed! ♥
  • Klar rød prisme: Prismet i denne klare, røde glaskugle fanger lyset og sender det ud i tusind retninger. En stærk og markant kugle. 230 kr. Hvilen farve er mere julede end rød?
  • Stjernearmring: 860 kr. En armring er en elegant måde at bære Troldekugler på. Den kan også bruges alene, eller i en kombination af flere forskellige armringe i forskellige designs og materialer. OBS: Hvis der skal kugler på, skal du bruge spacers for hver ende af kuglerne, så de ikke falder af.
  • Vinterskov bundt: Kærlighed smelter et frossent hjerte. 1890 kr. Dette er et limited edition julebundt. Limited editions er sjældne og unikke Trollbeads, som kun produceres i et begrænset antal. Kuglerne kan desværre ikke købes enkeltvis, hvilket jeg synes er irriterende. Jeg er kun interesseret i tre af kuglerne; uglen og de to grønne kugler ved siden af den.

Dog giver det i alt en samlet pris af 4020 kr., hvilket vil sige at det ikke bliver denne jul, at julearmbåndet kommer til at sidde på min arm. Med en økonomi der siger hjemmeboende SU, stort benzinforbrug og julegaveindkøb er der ikke meget tilovers til Troldesnolder.

Har I nogle julesmykker?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *