Første møde med Satara + rabatkode

første møde med Satara

Jeg har i dag fået disse tre produkter fra Satara Danmark ind af døren, og jeg glæder mig rigtig meget til at teste dem. Satara er et nyt mærke for mig, da jeg aldrig havde hørt om dem før, men mit umildbare førstehåndsindtryk er rigtig godt. Satara repræsentere hud- og hårpleje produkter af højkvalitet til en pris de fleste kan være med på. Alle deres produkter er 100 % naturlige og uden parabener og så er alle ingredienserne hentet fra Det Døde Hav, der efter sigende skulle være rigtig godt mod hudlidelser, heriblandt akne.

Produkterne jeg har modtaget er:

  • Mineral active ansigtsrens gel: der skulle rense renser huden effektivt og fjerner overskydende fedt og snavs. Den skulle desuden hjælpe med at opretholde hudens naturlige balance samt genoprette hudens glød.
  • Ansigts peeling: dette er nok produktet jeg er mest spændt på, det er en ansigtspeelingen der er ideel til uren hud i den ene eller anden form. Cremen skulle fjerner døde hudceller og overskydende fedt
  • Mudder sæbe: jeg er også rigtig spændt på at gå i gang med den her sæbe – en mudder sæbe, det lyder lidt anderledes, men det lyder også smadder lækkert. Sæben er til brug på kroppen, og især ideel til områder med urenheder.

De to ovenstående ansigtsprodukter indeholder begge mineraler, perle pulver, vitamin E samt aleo vera, der alle er naturlige ingredienser fra Det Døde Hav. Sæben til gengæld er en blanding af mudder, saltkrystaller, vitaminer og svovl, også fra Det Døde Hav.

Jeg vender tilbage med en bedømmelse af produkterne inden længe, så stay tuned hvis du er nysgerrig på Satara produkterne.

Rabatkode: imellem tiden kan jeg forkæle jer læsere med en rabatkode, som jeg har fået til Satara’s hjemmeside, hvor I får 10 % på jeres køb. Klik ind på deres side og se det store udvalg af naturlige produkter, rabatkoden gælder til den 15. juni 2016. Rabatkoden er: HVERDAGSBLUSH10

Sponsoreret, indhold og holdninger er mine egne.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *