Look Fantastic julekalender del 1

12351281_1070980399609152_313749632_n

Det er i dag den 6. december, og derfor tid til, at vise hvad der har gemt sig, bag de første 6 låger af min julekalender fra Look Fantastic!

  1. Hårolie fra Moroccanoil
  2. Lip gloss fra Lord & Berry
  3. Ansigtsmaske – GlamGlow supermud
  4. En hårkur – Redken diamond oil
  5. Eksfolierings ansigtsmaske – REN glucolatic radiance renewal mask
  6. Sort eyeliner fra INIKA

Ærligt så er jeg er faktisk lidt skuffet over julekalenderen… I forhold til at den skulle have en værdi over 2500 danske kroner, så skulle der ligge for ca. 100 kr. bag hver låge, men de to ansigtsmasker og hårkuren er kun til at prøve en gang, da det er meget små prøver, og i hvert fald i for 100 kr. stykket! Indtil videre er der lip glossen fra Lord & Berry der er min favorit fra julekalenderen, det er en virkelig flot farve, så den er jeg rigtig glad for.

Jeg er ikke rigtig kommet i julestemning endnu, det har haltet lidt i de sidste par år. Men stort set alle julegaverne er da blevet købt.

Det bedste ved julen efter min mening er alle de romantiske julefilm, det er ærgerligt at de kun viser dem om julen, da der er så mange gode julefilm. I går så jeg Forelsket til jul og Julekysset, to også virkelige gode julefilm. Min yndlings julefilm er A boyfriend for Christmas og Alene hjemme selvfølgelig, men de amerikanske romantiske julefilm er virkelig det bedste, der er ikke noget som en god feel good film!

*<:-D

Relaterede indlæg

4 kommentarer

  1. Ej.. Har lige skrevet et lignende indlæg, og da jeg så dit, tænkte jeg gad vide om jeg bare er negativ? Havde så slet ikke tænkt over hvilken værdi de vurdere der er i boxen, okay, det kan nås endnu, men så er jeg også optimistisk.. Er faktisk næsten mere skuffet nu, hahah!

  2. Ej.. Har lige skrevet et lignende indlæg, og da jeg så dit, tænkte jeg gad vide om jeg bare er negativ? Havde så slet ikke tænkt over hvilken værdi de vurdere der er i boxen, okay, det kan nås endnu, men så er jeg også optimistisk.. Er faktisk næsten mere skuffet nu, hahah!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *