Test af ansigtsmaske og læbesalve fra danske Vølve

vølve ansigtsmaske 1

Vølve er et dansk brand, hvis produkter er håndlavede. Vølve forhandles blandt andet hos Womencare, en shop der har fokus på produkter med gode ingredienser og hudpleje, der ikke indeholder ingredienser, som kan irritere vores hud. Blandt sortimentet hos Womencare, er både økologisk og vegansk hudpleje samt brands, som Vølve, der håndlaver deres produkter. Kommer du forbi shoppen kan du anvende koden blush15 for at få 15 % rabat på dit køb. Koden gælder i hele maj måned.

Womencare har sendt mig en ansigtsmaske og to læbesalver til test. Jeg har ikke tidligere testet nogle produkter fra Vølve, så det glædede jeg mig meget til. Især glædede jeg mig til de to læbesalver med henholdsvis rabarber i den ene og æble og hyldeblomst i den anden.

Vølve ansigtsmaske No 2 dybderensende og plejende

Denne maske er specielt udviklet til uren og kombineret hud. Det grønne ler fjerner urenheder og eksfolierer let huden. Den særlige kombination af helende olier bakteriebehandler urenheder, forhindrer ardannelse, reducerer rødme og balancerer huden. Ansigtsmasken har en skøn og naturlig aromafyldt duft, om end en smule kraftig duft.

Når masken skal anvendes skal ansigtet være rent, som altid når man anvender en ansigtsmaske. Masken skal blandes op med vand i en lille skål. OBS brug ikke en metalgenstand til at blande med, da det kan trække noget af virkningen ud af leret. “Pulveret” er nemt at blande op, der skal meget lidt vand til, da masken meget hurtigt kan blive for tynd. Men man kan jo blande den som man ønsker. Jo tyndere masken er, jo hurtigere tørre den. Masken skal først skylles af når den er tør. Når masken sidder på, kommer den velkendte, let strammende og krakelerende følelse på huden, som en lermaske frembringer. En følelse jeg selv er vild med. Efterfølgende er det bare at pleje huden med masser af fugt. Jeg er meget positivt overrasket over maskens effekt på huden. Masken efterlader huden overraskende glat men også blød og opkvikket. Min hud føles hverken tør ellers stram efter brug.

Til gengæld så har læbeslaverne desværre skuffet mig.

vølve ansigtsmaske 2

Vølve læbesalve No 1 blødgørende og plejende med rabarber // Vølve læbesalve No 3 blødgørende og plejende med æble og hyldeblomst

Jeg havde høje forventninger til disse to, og især til deres dufte. Jeg havde en forventning om at de ville dufte af hver sin drøm, som vi kender smagen og duften af rabarber, æble og hyldeblomst. På det punkt blev jeg desværre meget skuffet. Deres dufte minder på inden måde om hverken rabarber, æble eller hyldeblomst. Jeg synes begge to dufter kunstigt og ikke specielt godt, duftene minder mig faktisk om plastiklegetøj fra min barndom.

Læbesalve No 1 ser umiddelbart ud til at have en rød farve, men den giver er ikke så meget farve, at de kan ses på læberne. Den meget lette farve skulle fremhæve læbernes naturlige rødme, men det synes jeg altså ikke at den gør. Læbesalve No 3 skulle efterlade læberne med en skøn duft af æble og hyldeblomst, som skulle få sommeren til at vare hele året. En duft jeg havde glædet mig til, men den lille bitte snært af æbleduft er knap og nap tilstede. Læbesalven plejer læberne og giver læberne glans. Læbesalven er uden mineralske olier, parabener, konserveringsstoffer og vand.

Begge læbesalver er drøj i brug og dejlig blødgørende på læberne, og så holder de i lang tid på læberne. Så som læbepleje er de gode, men jeg bryder mig virkelig ikke om duftene de efterlader. De er meget kunstige, gamle i det og ikke specielt behagelige at dufte til. Øv øv…

Kender du Vøvle?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *