Spændende nyheder fra The Body Shop

drops of light

Billederne er lånt fra The Body Shop

Jeg er jo en kæmpe The Body Shop nørd, hvis det skulle være gået din næse forbi, så elsker jeg simpelthen deres produkter og alt hvad de står for. Så kan det godt være at deres produkter er lidt dyre, med det er altså også virkelig god kvalitet, og der er en masse fair trade ind over, so what’s not to like?

Så jeg følger selvfølgelig også med i hvad der kommer af nye sager, blandt andet er serien Drops of light lige blevet lageret på det danske marked, den havde jeg dog luret i et godt stykke tid, da jeg har set lidt på instagram fra rundt om i verden. Dog troet jeg at serien havde til formål at gøre huden lysere/blegere, og jeg tænkte hvem gider at have en bleg hud? Men serien skulle faktisk give en sundere, blød, glat, mere jævn og klar hudtone samt mindske porer. Dermed ville serien også kunne mindske mørke rande under øjnene.

Serien består (indtil videre – måske den også bliver udvidet?) af en clansing foam (135 kr.), essence lotion (185 kr.), brightening serum (295 kr.) og day cream (245 kr.), som du kan købe i butikkerne eller på deres hjemmeside. Drops of light serien indeholder rødalger fra det kolde, nordlige Atlanterhav, der har et højt indhold af vitamin C, nærringsstoffer og mineraler.

JEG kunne i hvert fald godt tænkte mig at prøve serien! Jeg har kun lige haft et meget kort møde, med produkterne i en af The Body Shops butikker, og jeg er allerede fan af cremen, den havde en super lækker konsistens, slet ikke som nogle af deres andre cremer – som jeg måske lidt havde forventet, men det gør skam heller ikke spor.

DERUDOVER har et andet billede på instagram, givet mig anledning til at undersøge det lidt nærmere. Det gælder nemlig den kommende sommer limited edition serie, også fra The Body Shop. Sidste år gav de os mojito sommerserien (som jeg desværre aldrig selv fik købt), og i år fortsætter de i drinks verdenen – jeg er ikke 100 % sikker, så ikke noget med at hænge mig op på det, men meget tyder på at der til somme kommer en serie af pina colada. Jeg tror serien kommer til at dufte himmelsk, en blanding af kokos og ananas, mmmhhh, jeg glæder mig! (Den skulle desuden blive lanceret den 31. maj – på min fødselsdag)

pina colada the body shop

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *