Vipper fra eylure

eylure vipper 1

Jeg har længe haft disse to vippe sæt fra eylure liggende gemt væk i en skuffe. Det ene sæt fik jeg med Goodiebox og det andet fik jeg med Look Fantastic julekalderen 2015 – så de har ligget meget længe! Grunden til at jeg ikke har fået dem brugt, er at jeg altid har været en idiot til falske vipper, jeg har simpelthen ikke kunne få det til at fungere, eller få dem til at blive siddende. Men så ved en festlig lejlighed tænkte jeg at nu skulle det være, i tilfælde af at sådan noget skulle blive for gammelt. Udtørret lim eller noget. Jeg have så lagt hele min makeup og manglede bare vipperne. Det var lidt af et sats, da jeg ikke vidste om det ville fungere eller måske ødelægge hele min makeup. Men det gik heldigvis over forventning.

Vipperne fra Eylure er utroligt nemme at arbejde med. jeg brugte No 035 lengthening – og lange vipper fik jeg i hvert fald! Jeg synes vipperne giver wauw-effekt, og helt klart ikke noget jeg gør for sidste gang. Jeg er bange for at man kan udvikle afhængighed disse vipper.

TIP: tag limen med dig i pungen i tilfælde af at de skulle løsne sig. Min højre vippe (den jeg først satte på – første forsøg i evigheder) løsnede sig i løbet af aftenen og jeg havde ikke min lim med…

eylure vipper

Eylure No 035 lengthening (ret godt resultat i betragtning af at det var første gang)

Eylure vippesæt indeholder:

  • Et sæt vipper – kan godt genbruges
  • En lim
  • En tang til at sætte dem på

Bruger du falske vipper? I så fald, hvilke?

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *