Update på mit hudproblem

update på mit hudproblem

Hudpleje morgen // Hudpleje aften // 2 gange ugentligt

Tilbage i august kom jeg med et opråb og spurgte JER til råds om et hudproblem. Og TUSIND TAK for alle jeres gode råd og bud, det er jeg virkelig glad for! Du kan læse hele indlægget HER. Opsummeret led jeg af voldsomt skinnende hud. Så meget at jeg ikke engang kunne bruge makeup uden at ligne, at jeg var badet i sved. Trods min ellers strikse hudplejerutine.

Konklusion: Jeg overbehandlede min hud.
Min vej tilbage i balance

Hovedessensen i min efterfølgende hudpleje har været en masse fugt. Jeg stoppede fuldstændigt med at bruge scrubs. Det er noget jeg faktisk har været lidt ked af, da jeg engang imellem trænger til det. Som alternativ bruger jeg the body shops liquid peel engang imellem. Derudover har jeg også skåret meget ned på alkohol forbruget i min hudpleje, da disse kan virke udtørrende på huden.

Min hudpleje om morgen. Jeg er gået noget ned på mine hudplejestandarter. Om morgenen bruger jeg en micellar water som rens, en øjencreme og en dagcreme.

 • Plaisir young skin micellar water
 • Matas striber øjencreme
 • Plirsir young skin no shine oil free gel

Min hudpleje om aftenen. Om aftenen er jeg ikke gået nær så meget ned. Jeg bruger en meget mild ansigtsrens efterfulgt af samme micellar water som toner. Derefter bruger jeg en ansigtsolie, øjencreme og afslutter med en god og tyk fugtighedscreme.

 • Plaisir young skin clean up face foam
 • Plaisir young skin micellar water
 • The body shop oils of life intensely revitalising facial oil
 • Matas striber øjencreme
 • Grown alchemist hydra-repair day cream camellia & geranium blossom (ja jeg bruger den til natten trods det er en dagcreme)

Et par gange om ugen. Som regel to gange om ugen, bruger jeg en lermaske efterfulgt af en mild peel off maske. Derudover bruger jeg som sagt et alternativ til en scrub engang imellem, når huden trænger til en peeling.

 • Amie spring clean deep cleansing mask
 • Formula 10.0.6 get your glow on brightening peel off mask
 • The body shop drops of youth liquid peel

Med denne hudplejerutine ser jeg fremskridt på hud, som er på vej tilbage i sit rette element. Og det er jeg virkelig glad for. Det andet tangerede virkelig til det pinlige!

Endnu engang 1000 tak for jeres råd! Kærligst C.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

 1. Glædelig 13.december og Lucia dag til dig fra mig:-)
  Ej et godt og grundigt plejeforløb.
  Der kan jeg da lære noget, tak:-)
  Og en god eftermiddag og aften til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *