Søde lyserøde limited editions fra labello

limited edition labello 1

Labello har lavet en lille sød serie af limited editions. Det er den klassiske og meget populære Pearl Shine læbepomade, der har fået hele fem nye og søde makeovers. Indholdet er det samme som vi kender fra originalen. De fem forskellige designs har samme indhold, samme farve og ikke mindst samme duft. Sidstnævnte er faktisk grunden til at jeg ikke rigtig bryder mig om labellos Pearl Shine, jeg bryder mig ikke om duften, den er en tand for sød og ubehagelig synes jeg. Men heldigvis så fortager duften sig meget hurtigt, så jeg ikke bemærker den.

Duften overraskede mig faktisk også, da jeg havde forstået det som fem nye dufte. At de fem forskellige designs; slikkepinde, muffins, milkshakes, is og donuts skulle afspejle den enkelte læbepomades duft. Men nej de er alle ens, på nær deres ydre. Men de er altså også super søde. Mit favorit design er det med isene på.

Men bortset fra deres klassiske duft, så er de gode, der er slet ikke noget der. Læberne plejes, fugtes og blødgøres. Heldigvis så forsvinder deres duft ret hurtigt fra læberne, eller jeg vænner mig så meget til duften, at den ikke virker generende. Læbepomaden er ikke klistrende at have på læberne, det er sådan set en meget behagelig læbepomade. Også giver den læberne en smuk udstråling af velplejede læber med en flot udstråling. Jeg synes ikke at de gør dem specielt meget lyserøde, jeg synes mere de giver lysere og mere klarer læber.

limited edition labello 2

Labellos limited editions har været i Matas og dagligvarebutikkerne siden uge 20, og fås så længe lager haves. Så hvis du skal nå at have fingrene i en eller flere af dem, er det nu du skal slå til, inden de alle er væk.

Hvilket sødt design fra labello er din favorit?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *