Nyhed fra Nivea: MicellAIR Expert

nivea micellair skin expert

Nivea har lanceret noget nyt i en sort og pink harmoni. Måske du allerede har set de nye produkter på hylderne? Jeg er i hvert fald stødt på dem i blandt andet Netto. Den nye serie af produkter har fået navnet MicellAIR Expert der på nuværende tidspunkt består af tre effektive renseprodukter, til at fjerne makeup af både den vandfaste og langtidsholdbare slags.

Nivea MicellAIR Expert

Make-up Remover Wipes: Nu er jeg ikke den store fortaler for udelukkende at bruge en renseserviet som eneste rens. Jeg bruger dem til at fjerne min makeup med, som de også klare rigtig fint. Servietterne er tilpas fugtet og behagelige i brug. Men derefter får mit ansigt altså en rigtig rens, med et rigtigt renseprodukt. Jeg er meget overrasket over hvor parfumeret disse wipes er, jeg synes faktisk at det er lige en tand for meget af det gode.

Wipes er lette at have med sig på farten og gør makeupfjerningen nem og i de helt sjældne tilfælde, hvis du virkelig er alt for træt til at rense og pleje huden, kan de bruges. Det vigtigste er bare at makeuppen bliver fjernet før du lægger dig til at sove. For din huds skyld.

MicellAIR Expert: Dette er sådan set en micellar water, næsten som vi kender dem. Det er faktisk første gang, at jeg har prøvet en anden variant af en micellar water, jeg synes generelt at alle miceller waters er meget li hinanden. Micellar wateren kan bruges til både ansigt og øjne, den fjerner effektivt al slags makeup, og så virker den også fugtgivende på huden.

Både ved denne micellar water og ved øjenmakeupfjerneren, som jeg fortæller om bagefter, gælder det at de er i to faser og skal rystes godt sammen. Ligesom ved olieholdige makeupfjernere. Og det har jeg i hvert fald slet ikke set hos en micellar water før, har du? Jeg havde en forventning om at jeg ville kunne mærke den her olieret effekt, som jeg kender fra andre to fase produkter. Men intet kan jeg mærke, der bare minder om olie på huden.

MicellAIR Expert indeholder tørolier, sort te og micellar-teknologien, der respekterer hudens naturlige balance. Og så skal den jo selvfølgelig ikke skyldes af huden efterfølgende. Jeg bruger stort set altid en micellarwater som rens af ansigtet om morgenen, da det er en nem, hurtig og effektiv måde at rense ansigtet på.

Eye Make-up Remover: Denne øjenmakeupfjerner er også dejlig effektiv og blid mod vipperne. Tippet er sådan set bare at holde en vatrondel med produkt ned over vipperne i 10 sekunder, hvorefter mascara og andet øjenmakeup fjernes i et snuptag. Vipperne skånes på den måde også ved at du slipper for at gnide dem.

Som sagt er også denne delt i to faser, som skal rystes godt sammen før brug. Og heller ikke denne efterlader nogen form for olieret effekt efter sig. Jeg kan nemlig fortælle at jeg hader olieholdige makeupfjernere, jeg bryder mig ikke om hvordan de som oftest efterlader huden.

Jeg er meget positivt stem over de tre nye Nivea MicellAIR Expert produkter. De er effektive og har et flot ydre.

Er du stødt på Nivea MicellAIR Expert endnu?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *