En budgetvenlig og dækkende foundation fra the Ordinary

the ordinary coverage foundation

Tilbage i februar måned var jeg i Magasin, hvor jeg gerne ville kigge lidt nærmere på brandet the Ordinary. Jeg købte en af deres foundations, som jeg vil fortælle mere om lige om lidt. Jeg vil dog lige fortælle jer lidt om brandet. Jeg har som sådan ikke nogen erfaring med the Ordinary, men brandet har vagt min nysgerrighed længe, grundet deres priser og ingredienser. Især deres serums er fyldt med virkningsfulde ingredienser. Og de har mange spændende produkter, der bomber huden med vitamin C, retinol, hyaluron- og frugtsyre med mere, der hjælper til at få det bedste frem i din hud.

Mini kemisk peeling guide og tip

The Ordinary har nogen effektive kemisk ekfolieringsprodukter, blandt andet deres Mandelic Acid til 59 kr. der er et AHA serum, og altså en overfladeeksfoliering som vender huden til brug af syre. Mandelsyrens molekylevægt er større end mange andre alpha hydroxy syrer, som betyder at den er langsommere om at penetrerer huden, og gør den dermed meget mild, velegnede til alle hudtyper og til nybegyndere af syre.

Alpha hydroxy syre, AHA: Eksfolierer hudens yderste lag med forskellige typer af vandopløselige frugtsyre, for at lysne og udglatte hudens overflade. Beta hydroxy syre, BHA: Eksfolierer huden dybere end AHA. BHA er fedtopløselig, f.eks. salicylsyre, og kan dermed gennemtrænge det ophobede materiale og opløse tilstoppede porer. Læs evt. mere HER.

Derudover har de også en noget kraftigere peeling, nemlig deres 10 minutters behandling med AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution til 69 kr. Behandlingen giver en dybere eksfoliering, som afhjælper urenheder og giver en bedre udstråling. Det anbefales dog kun, at man bruger denne behandling, hvis huden er vandt til syreeksfolierende produkter, og den er ikke egnet til sensitiv hud. Det kan derfor også være en god ide, at starte med mandelsyren, som serum om aftenen under din natcreme, for at vende huden til syre, før du kaster dig ud i AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. OBS: Husk at bruge solcreme, når du efter en kemisk peeling udsættes for sollys.

The Ordinary Coverage Foundation

Nu skal vi til det, som dagens indlæg oprindeligt skulle handle om! Jeg købte den her Coverage Foundation til blot 79 kr. Det er altså en billig foundation, og den er som sådan også rigtig god. Den har en god dækning, uden at jeg behøver at bruge ret meget produkt, og uden at det virker for makeuppet eller for tungt og krakelerende. Det er sådan set også en ret flydende foundation, som i øvrigt skal rystes før brug. Foundationen har en let matteret finish, som jeg rigtig godt kan lide. Den matter uden at det er kunstigt meget mat.

Jeg købte farven 2.0 N Light Medium Neutral, som desværre viste sig at være for mørk til mig i februar. Men de har simpelthen så mange nuancer, at det er svært at finde den rigtige! Jeg har derfor også først rigtig kunne teste den, efter at have fået lidt farve i ansigtet, her i sommer. Jeg kan rigtig godt lide foundationen, og skal helt klar have en der matcher min hudtone til vinter også! Jeg kan godt lide at den giver et friskt look, den får huden til at se sund og ensartede ud, uden at skinne for meget eller at være for mat = en sund glød. Jeg er også vild med at den er så drøj i brug. Jeg bryder mig ikke om makeup der fylder for meget i ansigtet, hvis du forstår hvad jeg mener.

Kender du the Ordinary og kan anbefale nogen af deres produkter?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *