#FakeFreckles

Jeg faldt over denne artikel i Metroxpress for et stykke tid siden. Artiklen fortæller om den nye trend, der figurere på instagram for tiden, med #fakefreckles. Det skulle angiveligt være meget in, med fregner i øjeblikket, også for folk uden naturlige fregner. Jeg selv er ikke fyldt med fregner, om sommeren får jeg lidt over næsen, men ikke nogen man lægger mærke til.

Metroexpress har indsat en vejledning til hvordan man kan lave fregner ved hjælp af make-up. Vejledningen er lavet af makeupartist Agnes Lovise Haugen:

  1. Brug en neutral pudder til at børste din hud mat.
  2. Tegn dernæst forsigtigt fregner på kinder, næseryggen og i panden med en almindelig øjenbrynsblyant (gerne i forskellige størrelser).
  3. Brug nu en finger til forsigtigt at blende fregnen ind i huden.
  4. Afslut med en neutral pudder, så fregnerne kan holde hele dagen.

Og det har jeg så prøvet! 😀

Jeg har brugt Wetnwild Ultimate Minerals powder foundation, Rimmel London Scandaleyes mascara, lip gloss fra the Body Shop med hindbær og Elizabeth Arden lip liner i farven taupe, til fregnerne.

12063902_1042040199169839_1823282567_n

Altså, ja, det var da meget sjovt at prøve, og jeg synes egentlig også, at resultatet blev ret flot. Men om det er noget jeg vil gå i skole med tror jeg nu ikke, men hvem ved? 😛 Er der nogen af jer læsere der har prøvet jer med looket??

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *