Læbepomader

Det er ingen hemmelighed, at jeg bruger meget læbepomade. Jeg har altid mindst en på mig. Mine læber har det forfærdeligt hvis jeg ikke bruger læbepomade. Jeg tror vidst, at det kaldes for en afhængighed, men man kan være afhængig af værre ting end læbepomade! Jeg har lavet en lille liste med 5 forskellige af mine læbepomader:

12071551_1042517429122116_405988249_n

  1. Classic Carmex: Dejlig kraftig duft, og vidundermiddel til læberne! Eneste minus er dog, at det ikke er en stift, jeg synes der kommer meget snavs nede i bøtten. At det ikke er som en stift er faktisk også grunden til at jeg ikke får brugt den her så ofte, hvilket jeg synes er rigtig ærgerligt.
  2. Mentholatum original lipbalm: Dette er nok den jeg oftest genkøber. Den er billig, dufter godt og virker godt.
  3. Blistex – Orange mango blast: Den her er ret sjov, og meget overraskende. Jeg købte den i en to pak – den anden hed Raspberry lemonade blast. Men jeg var lidt skeptisk. Mærket er jo godt, men jeg var bange for, at det ville være sådan nogle sukkerklistrende nogen, lidt ligesom de læbepomader man kan få med Coca cola, Fanta osv.. Men sådan er de her overhovedet ikke. De er som en almindelig god læbepomade, med en sjov og meget sød duft. Duften minder mig om nogen meget geleagtige vingummier, man kunne få dengang jeg var lille.
  4. Oilily – Shiny lipbalm: Dette er også en af favoritterne. Den er meget glat at påføre og den er rigtig rar at have på. Dejlig bløde og velplejede læber!
  5. Naked lips – Superfruits: Den her er jeg faktisk ikke særlig stor fan af. Det er en jeg har modtaget i Goodiebox. Grunden til at jeg ikke bryder mig om den er dens duft. Det er en meget speciel duft, jeg tror det er sådan at enten elsker man den, eller også hader man den. Jeg synes den er sådan lidt kvalmende. Men bortset fra duften har den en rigtig lækker konsistens, og føles dejlig på læberne, hvis jeg ser bort fra dens duft.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *