Tre forskellige bryn produkter

bryn produkter 1

Depend har en masse forskellige makeupprodukter til brynene. Jeg har testet tre af dem; eyebrow pencil – slim & thin, eyebrow pencil – triangular og eyebrow pomade. Efter deres indlægssedler, som jeg har efterfulgt, påføres de alle tre på hver deres måde, dog minder påføringen rigtig meget om hinanden. Man kan så vælge produktet ud fra hvordan ens bryn er som udgangspunkt og hvordan man ønsker de skal ende ud med at se ud.

Find formen på dine bryn

bryn produkter 2

Først og fremmest er det en god ide at finde formen på sine øjenbryn. Med dette simple tre-trins-trick finder du hurtigt ud af hvor dine bryn optimalt bør starte, slutte og knække, ud fra ansigtets træk, form og størrelse. Brynene kommer således til at proportionere med resten af ansigtet.

De tre efterfølgende afsnit har jeg stillet op efter hvor kraftig og intens man ønsker sine bryn

bryn produkter 3

Depend eyebrow pencil, slim & thin, i farven soft brown (indeholder også en brynbørste)

Slim & thin vil være ideel at vælge for dig med lyse og ikke særlig tætte bryn. Penslen markere brynene med en fin og tynd streg, og det er muligt at optegne hårstrå da den er så tynd. Et let og naturligt look. I forhold til mig selv, synes jeg i starten umiddelbart, at jeg havde en tand for mørke og for kraftige bryn til slim & thin, men det er faktisk den jeg er endt med at bruge til dagligt.

How to brow:
 • Red brynet
 • Optegn nederste del næsten, start ved midten og tegn væk fra næsen, derefter tegner du en streg næsten hen til starten af brynet, mod næsen
 • Optegn øverste del på samme måde
 • Optegn hårstrå i bryn arealet
 • Ren brynet igen, her vil produktet blive blendet en smugle ud.
Depend eyebrow pencil, triangular, i farven soft brown (indeholder også en brynbørste)

Jeg synes at den triangulære pensel er det af de tre produkter jeg har haft sværest ved at arbejde med. Mit første forsøg var alt andet end pænt, det lignede en skygge af mit eget bryn. Men allerede ved andet forsøg gik det noget bedre. Det er en vanesag, som også kan føre til et udmærket brynresultater.

How to brow:
 • Red brynet
 • Optegn nederste del næsten, start ved midten og tegn væk fra næsen, derefter tegner du en streg næsten hen til starten af brynet, mod næsen
 • Optegn øverste del på samme måde
 • Udfyld brynarealet med produkt – farvelægning er måske et meget godt ord, næsten helt ud til brynet starter mod næsen.
 • Ren brynet igen
Depend eyebrow pomade, colour cream, i farven soft brown sammen med eye brow duo brush

Eyebrow pomaden er også en af mine bryn favoritter. Jeg synes den er nem at arbejde med. Resultatet er flot, og så synes jeg at den er nemmest at kontrollere. Pomaden er super cremet, mod mine forventninger. Noget som jeg rigtig godt kan lide ved den er, at det optegnede ikke ligger sig som en skygge af mit naturlige bryn, den er en del af det. Hvis du har tynde bryn er dette nok ikke produktet for dig, med mindre du går efter at male dine bryn på, for det er stort set det der sker her. OBS du skal bruge en form for aplikator til pomaden, har du ikke en er DENNE både god og budgetvenlig.

How to brow:
 • Red brynet
 • Optegn nederste del næsten, start ved midten og tegn væk fra næsen, derefter tegner du en streg næsten hen til starten af brynet, mod næsen
 • Blend streget ud i den nederste del af brynet
 • Optegn øverste del på samme måde
 • Blend også denne streg ud i brynet
 • Red brynet igen

Alt i alt ligger resultatet af de tre forskellige bryn produkter meget op ad hinanden. Der er som sagt en lille variation i intensiteten af farven ved de forskellige produkter. Alle mine produkter er i farven “soft brown”.

Hvad synes du? Er der nogle af produkterne du selv bruger til dine bryn? Har du nogle tips og tricks til optegning af bryn, så giv endelig en kommentar med på vejen.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *