Stuhr limited edition 2019

stuhr limited edition 2019

Sidste år lavede Stuhr den smukkeste limited edition jeg har set. Dens design appellerede til mig hele vejen igennem. Dens blomstret design var også grunden til at jeg købte den limited edition shampoo og conditioner. Jeg havde ikke prøvet produkterne fra Stuhr før, men det første der slog mig var deres virkelig skønne duft, som desværre ikke hænger ved i håret ret længe. Men det er en fantastisk duft. Du kan se 2018’s limited edition og læse min anmeldelse HER.

Stuhr limited edition 2019

Dette år har Stuhr igen lavet en limited edition, dog ikke lige så smuk som den blomstret 2018 udgave. I år er designet præget af et smukt leoparddesign i støvede og dæmpede farver. Det er også flot, ingen tvivl om det, sættet pynter rigtig fint på badeværelset. Og så passer makkerparret perfekt til min leopard scrunchie:

bidou leopard scrunchie

Indholdet er det samme som det originale shampoo og conditioner sæt til normalt/tørt hår. Produkterne har en plejende formel med Provitamin B5, et Protein Complex og Kreatin der styrker, reparerer og beskytter håret mod udtørring og krus. Og så kan de bruges af alle hårtyper.

Min anmeldelse af Stuhrs shampoo og conditioner til normalt/tørn hår, er som sådan den samme som sidst jeg beskrev dem. Det er en godt om end meget normalt makkerpar, som efterlader mit hår rent og behageligt. De hverken fedter mit hår eller giver det en underlig struktur, det er bare rent. De er gode til at vaske rester har hårprodukter ud, og så bliver mit hår nemmere at rede ud efterfølgende.

Stuhr og deres limited edition forhandles hos Stuhr frisørsaloner, Matas, Bilka, Kvickly og andre dagligvarebutikker. Men da denne udgave er limited edition, er de kun tilgængelige i en begrænset tid. Sidste år oplevede jeg dog at de havde den blomstret limited edition i meget lang tid.

Skal du i butikkerne og have fat i Stuhr limited edition 2019?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *