Den fineste lille øjenskyggepalette fra Mii Cosmetics Pure Decadence

Mii Cosmetocs Pure Decadence 1

I oktober måned udkom Mii Cosmetics med en kollektion, der har fået navnet Pure Decadence. Kollektionen indeholder to farver til læberne, i form af kliklæbestifter, og en absolut smuk palette i naturlige og brune nuancer. Produkterne byder på lækre farver og lækre konsistenser, om end nye konsistenser.

Pure Decadence
Click & Colour Lip Crayon

Mii Cosmetocs Pure Decadence 2

01 Rose // 02 Merlot

Disse læbestifter giver en flot og langtidsholdbar dækning, hvis man vel og mærket ikke tørre sig om munden. Jeg synes også nemt at farven smitter af på glas, men det er hvad man kan forvente af sådan en vådere, fugtigere og cremet læbestift. De indeholder avocado- og mangooile, som gør at de glider let hen over læberne, de føles lette og lidt ligesom en læbepomade. Behagelige at have på. For ikke at tale om hvor nemme de er at påføre, og samtidig sætter sig rigtig fint med det samme.

Pure Decadence Eye Palette

Mii Cosmetocs Pure Decadence 3

Paletten i Pure Decadence kollektionen indeholder 4 smukke farver; Cognac, Truffle, Champagne og Caviar som alle er lige efter min smag. De er så fine. På swatchbilledet er rækkefølgen dog omvendt, ligesom jeg er bedst til at lave swatches… Skyggerne i denne palette har en lidt speciel konsistens. De er lidt mere cremede og mere som kompakt blødt pulver i forhold til hvordan en normal øjenskygge er. Skyggerne er meget pigmenteret og lette at arbejde med og at blende ud. Desuden synes jeg at de holder rigtig godt, selv uden en primer under.

TIP for en mere intens effekt, kan Champagne skyggen ligges med en fugtet pensel.
Supercharged Setting Mist

Mii Cosmetocs Pure Decadence 4

Mii Cosmetics har i efteråret også lanceret en ny setting mist. Jeg har faktisk aldrig ejet en setting mist/setting spray. Jeg har dog haft mange facemists. Og hvad er så forskellen mon? En setting mist/setting spray er primært skabt for at øge holdbarheden af ens ansigtsmakeup. Hvorimod en facemist som regel plejer og fugter huden. Begge typer fungerer på samme måde. Jeg oplever bare at en facemist er mere fugtig, men de fås jo også i et hav af udgaver.

Udover at Supercharged Setting Mist forlænger holdbarheden af makeuppen, så fugter den også og mindsker shine. Dens spray er lidt blandet; det meste er let og fint støv, som jeg ville mene den skulle være, men der er også nogle lidt større dråber iblandt. De tørre heldigvis hurtigt ind. Jeg synes den fungerer bedst hvis den holdes, i en passende afstand fra ansigtet.

Denne setting mist dufter dejlig let og lidt af rose. Den indeholder kokosvand, energigivende grøn matcha the, vitaminrigt fersken og grape ekstrakt. Jeg synes at den gør makeuppen mere naturlig. I stedet for at min hud ser støvet tør og mat ud efter at have brugt min pudder, så falder pudderet i ét med min hud, og smelter nærmest sammen med et flot, og som sagt mere naturlig udfald.

Kender du Mii Cosmetics?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *