Striberne fylder rundt

striberne

Med ”striberne” er der selvfølgelig tale om Matas striberne. De har nemlig fødselsdag, og ikke en hvilken som helst fødselsdag, de fylder 50 år! Tillykke! Gennem 50 år har de udviklet mere end 650 produkter hvor over 80 af disse er Svanemærket.

Fact: Det første af Matas’ egne produkter var en babysalve der så dagens lys i 1967.

De 50 år bliver fejret med et par 50 års special editions, af nogle af deres gode kendinger. I uge 16 lanceres de lækre luksus shampoo og balsam i nyt og fint design. De er begge i en 1000 ml. udgave til 50 kr. stykket. Og lidt senere i uge 18 lanceres to kropsplejeprodukter fra granatæble serien; en bodyshampoo og bodylotion. Disse fås i en 500 ml. udgave også til en pris af 50 kr. stykket.

Jeg har fået fingrende i de to sidstnævnte fra granatæbleserien. Ikke nok med at jeg er fuldstændig pjattet med granatæble som spise, i alle anledninger, så er jeg også ret pjattet med stribernes udgave af granatæble. Jeg vil dog også sige at der er ret stor forskel på de spiselige granatæbler og disse produkter. Når jeg dufter til produkterne går mine tanker ikke på granatæbler, men deres duft er skøn, frisk og let syrlig.

50 års special edition granatæble bodyshampoo

Bodyshampooen har en let og cremet konsistens, den et fugtgivende og fylder badeværelset med den skønne ikoniske duft. En perfekt pleje af huden før der påføres bodylotion. Dog vil jeg sige, og jeg ved ikke om det kun gælder mit eget eksemplar eller alle, men min flaske er i hvert fald stram at pumpe bodyshampoo ud af, så den skal stå et solidt sted.

50 års special edition granatæble bodylotion

Granatæble bodylotionen er en af danskernes favoritter blandt striberne, og det kan jeg ikke fortænke os i! Bodylotionen er hvid, tynd og glat og så har den et af mine yndlingsegenskaber; den trænger hurtigt ind i huden. Lotionen efterlader huden blød, fugtet, velplejet og ikke mindst velduftende.

Special edition udgaverne fås i et begrænset antal, så det er med at være hurtig hvis du skal nå at have fingrene i nogle af produkterne.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *