Er dine fusser sommerklar?

sommerklar fusser

Sommervejret er nu for alvor kommet godt i gang, hvilket for mit vedkomme er lig velplejede fusser og Birkenstock! Jeg tænker at det nok efterhånden allerede er sket for de fleste. Men er du ikke nået til pleje af dine fusser endnu, eller mangler du inspiration til ny eller anderledes forpleje, kan du eventuelt læse videre her i indlægget.

Hård hud

Første punkt på dagsordenen er hård hud. For at komme det til livs er en god fodfil et rigtig godt sted at starte. Jeg plejer først at tage et godt langt fodbad med lidt olie og slat i, som plejer og bløder huden på mine fødder lidt på. Derefter giver jeg dem en god omgang med min Scholl elektriske fodfil. Har I for resten set den nye limited edition? Den er så fin. Man skal dog også passe på ikke at file for meget af huden af, da dette kan gøre mere skade end gavn. Tag det i mindre etaper i stedet for. Efter fodfilingen er det tid til pleje af fødderne.

Pleje

Til pleje af fødderne bruger jeg som regel en godt og fed creme. Ikke nødvendigvis en der decideret er til fødderne. Efter jeg er begyndt at bruge Elizabeth Ardens ikon produkt; eight hour cream, har jeg fundet ud af at den er fantastisk til fødderne. Jeg vil så også sige, at det er bedst at bruge den om aftenen før sengetid, da den er meget fed og meget lang tid om at trænge ind i huden.

Derudover kan man få en masse forskellige fod-maske-sokker, som plejer og blødgør huden på fødderne utrolig godt. Og så er det jo skide nemt! Jeg har fået flere kommentar på at andre har prøvet lignende sokker, og deres hud på fødderne er skallet af. Der findes sokker som gør dette, hvor det er meningen, for på den måde at få baby hud. Men den jeg har vist på billedet er ikke en af den slags, så den kan du roligt bruge uden bekymringer.

TIP: Undgå indgroet negle ved at bruge en neglesaks til tåneglene i stedet for en fil
Forskønnelse

Nu når fødderne er sunde og velplejet, må de jo også gerne se lidt godt ud. Jeg har fornyeligt stiftet bekendtskab med makeup brandet Essence (indlæg på vej) og i den forbindelse også deres gel neglelakker. De har overraskede mig meget positivt. Holdbarheden er simpelthen over al forventning. Jeg har lige fjernet neglelakken fra mine tæer, efter godt en måned, den eneste form for slitage de har er udgroning. Vild imponerende. De fås i mange skønne farver, de er super billige, de kan købes i de store supermarkeder som Føtex og Bilka.

Og så kan du jo eventuelt slutte af med en fin lille ankelkæde, bare lige for at sætte prikken over i’et.

18741968_1642439385796581_1278640911_n

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Jeg har godt set den nye scholl fodfil, hvis det er den guld med blomster du tænker på? Den er så flot <3 jeg har selv den blå men overvejer at købe den alligevel 🙂