Miss Robot – limited editon kollektion fra Depend

depend miss robot 1

I denne uge (uge 42) har Depend lanceret en lille fin limited edition kollektion i deres O2 linje. Kollektionen hedder Miss Robot og indeholder 6 mørke farver med glitter i forskellige farver. Lakkerne har en spændende dybde. Det er som om glitteret er støbt ned i selve lakken, og at man har en tyk topcoat ovenover. Mest af alt synes jeg det ligner noget man får lavet hos en negletekninger. Glitteret giver et rigtig flot spil, som med fordel kan anvendes til neglekunst og geometriske mønstre.

Selvom det er glitterlakker, så er der ingen problemer i forhold til at fjerne lakken igen. Det virker på ingen måde som en glitterlak normalt vis gør, ud over det glitrende udseende. Hvilket helt bestemt er positivt, da glitterlakker kan være et helved at fjerne igen!

Swatches af Depend Miss Robot

depend miss robot swatches

5079 Dark Error // 5080 Reading Your Mind // 5081 Hello World // 5082 Robot Revolution // 5083 Cyber Gold // 5084 Iron Hero

Lakkernes dækkeevne er fantastisk, de er nemme at arbejde med og resultatet er bare så flot. Og de spiller især smukt i sollyset. Jeg synes personligt bedst om nr. 5082, 5083 og 5084. 5083. Cyber Gold, som jeg har vist et større billede af ved siden af, må nok være den absolutte favorit. Det er en fantastisk efterårsfarve!

depend miss robot 3

Skal du nå og have fat i nogle af de fine, men mørke limited edition lakker?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *