Masser af glød med HOTMAKEUP

hotmakeup

Jeg har det rigtig fint med makeup mærket HOTMAKEUP. Jeg synes især at de har nogle utrolig fine paletter. Jeg er vild med at de både er lækre at se på, men også rigtig fine i brug. Jeg har tidligere testet nogle af HOTMAKEUP’s ovale makeupbørster, som jeg stadig er rigtig glad for at bruge. Når men i dag er det nogle andre produkter fra brandet, som jeg vil fortælle jer lidt om. Fælles for dem alle er gløden. Det er alt sammen varme og behagelige farver – jeg er fan.

HOT Bronzing Collection Eyehsadow & Powder

AKA paletten der indebære de essentielle pudder produkter for en smuk glød. Først og fremmest er selve paletten og dens udformning virkelig fin. Paletten består af to blushes; en mørk, mere kraftig blush samt en svag lyserød blush. Så indeholder den en highligter, det er den store hvide som du kan se på billedet. Dernæst indeholder den to bronzere og fire øjenskygger i varme og neutrale farver.

De fire små skygger er meget sarte i farverne, de er ikke særlig kraftigt pigmenteret, så man kan let opbygge den ønskede intensitet. Vil du dog speede den proces lidt op, kan du fugte din pensel med lidt vand og påføre skyggen med den fugtige pensel. Dette giver en mere intens og kraftig farve. Farverne får samtidig også et mere metallisk skær.

De to bronzere synes jeg minder rigtig meget om hinanden. Der er en lille nuance forskel, men det er vidst også det.

Den helt mørke blush har overrasket mig meget positivt, den er så flot på kinderne. Det er en mørkere og mere kraftig blush end hvad jeg er vant til. Jeg havde frygte at den ville være alt før mørk og for rød til at jeg nogensinde ville få den brugt, men den er så fin på! Det er nok blevet til, at det er den helt sarte lyserøde jeg ikke får brugt så meget, til gengæld er den rigtig fin som highlighter.

Den hvide highlighter er uden decideret glimmer, men giver samtidig et fint og behageligt shine. Jeg synes den egner sig sindssygt godt til strobing, hvis det er noget du gør dig i. Personligt er strobing ikke noget for mig, men jeg prøvede det lige, og den fungere så godt til formålet. Ved strobing higlighter man mere end blot kindbenene. Man fremhæver ansigtet ved hjælp af shine, modsat contour.

Sådan strober du:

strobing

Billede fundet på nettet

HOT Liquid Eyeliner Aqua Tatoo

hotmakeup aqua tatoo

Den sorte farve giver det her perfekte aqua look. Første gang jeg brugte den sad jeg og ventede og ventede på at den skulle tørre, men den var tør, det er bare fordi den har det her meget våde look. Applikatoren er meget blød og lidt stor synes jeg og så kommer der ret meget produkt på den. Dette fik mig til at tænke at det ville være svært at ligge en pæn streg. MEN også denne overraskede mig positivt da den er utrolig nem at arbejde med, og giver et rigtig fint resultatet.

De tre metaliste farver; kobber (05), sølv (06) og light guld (15) giver et meget skinnende look, det er metalisk og kan godt minde lidt om krøllede sølvpapir. Jeg synes de er super fine. Modsat de 3 farver er den sorte mere gummiagtig når den skal af. De farvede fjernes meget nemt med makeupfjerner, hvorimod den sorte kommer af i små uopløste stykker.

Produkterne kan købes på HOTMAKEUP’s hjemmeside. Priserne for eyelinerne er på 49 kr. (på tilbud til 20 kr.) og paletten kan købes til 199 kr. Du kan også benytte dig af Deal of the week hvor du får hele sættet til blot 199 kr.  ♥

PSST: Jeg er i fuld gang med et makeupindlæg, hvor jeg blandt andet bruger disse HOTMAKEUP produkter, til et par makeup looks der trender på de sociale medier for tiden. Glæd jer!

Sponsoreret indlæg, indhold og holdninger er mine egne. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *