Makeupnyheder fra Sensai – The Art of Silk Illumination

sensai the art of silk illumination 1

Jeg har testet et udvalg af makeupnyheder fra Sensai, som blev lanceret i foråret. Og det er nogle super skønne og smukke makeupnyheder! Jeg har tidligere testet lidt makeup Sensai, du kan blandt andet læse om Total Lip Gloss. Sensai er andet en bare makeup, de laver også en masse hudpleje, dog ikke noget jeg slev har testet endnu. Denne kollektion hedder The Art of Silk Illumination og er et mesterværk af farve, lys og tekstur inspireret af Japans fineste silke. Hvert produkt er designet til perfektion, for at fremhæve hver persons unikke skønhed.

Makeupnyhederne Sensai The Art of Silk Illumination

sensai the art of silk illumination 2

Lasting Eyeliner Pencil, 01 Black // Designing Liquid Eyeliner, 02 Brown // Styling Eyebrow Pencil, 02 Warm Brown

De tre penne i forskellige former og med forskellige formål, er fantastiske hver for sig. Den klassiske sorte eyeliner har en rigtig god kombination af pigment og cremethed. Det samme gælder for brynblyanten, den er dog så lys, at der skal arbejdes en tand mere med den. Brynpennen har en lille brynbørste i den anden ende af pennen. I den anden ende af den sorte eyeliner er der en lille dut, også kaldet for en toner-tip, der kan bruges til at fade den sorte streg ud med, for at opnå et look der kommer hen ad en meget mild og hverdagsvenlig smokey eye. Toner-tippen fungerer næsten også som et viskelæder, og det er da også den nemmeste måde at rette på fejl, da jeg ikke oplever at min sædvanlige metode med en vatpind fungere med denne eyeliner. Umiddelbart er jeg ikke så glad for formen på eyelinerens spids, det er nemmere at applikere en perfekt sort streg med en spids eyeliner.

  • Lasting Eyeliner Pencil er en gelbaseret eyeliner, der nemt glider over huden. Den er med et twist-up design og en toner-tip i modsatte ende. Eyelineren fås i to nuancer: sort og brun
  • Designing Liquid Eyeliner er en flydende eyeliner, der giver smukke flydende streger, for at opnå det ønskede look, fra klassiske, kraftigere linjer til elegante vingespidser. Også denne fås i to nuancer: sort og brun.
  • Styling Eyebrow Pencil har en ovalformet stift med en blød og pudret konsistens, der blødt former og fylder brynene ud for et naturligt look. Desuden kan man købe en refil til pennen. Denne fås i tre nuancer af brun.

sensai the art of silk illumination 3

Øverst og nedefter: Styling Eyebrow Pencil, Designing Liquid Eyeliner, Lasting Eyeliner Pencil

Den flydende eyeliner må alligevel siges at være favoritten. Den er brun, hvilket jeg rigtig godt kan lide, da en brun eyeliner giver et blødere look end en sort streg gør. Også den er MEGET præcis i sin applikation, hvilket også gør den nem at arbejde med. Meget nemmere at arbejde med end den almindelige eyeliner. Normalt er jeg ikke så god til flydende eyelinere, kunne denne og en fra eyeko har fungeret virkelig godt for mig, og været super nemme at arbejde med. Den flydende eyeliner har en bedre holdbarhed end den almindelige eyeliner, og så er det nemmere at rette fejl fra den flydende end det er fra den faste.

Den smukke Eye Colour Palette 03 Petal Dance

sensai the art of silk illumination 4

Foruden de tre penne, så har Sensai også lanceret en øjenskyggepalette i fire forskellige farvekombinationer. Alle fire paletter i lækre naturlige farver. Og hold nu op hvor er Petal Dance en smuk lille palette. Petal Dance har et lille lyserødt twist. Paletterne indeholder fire harmoniske skygger der udgør et samlet look, se billedet herunder, samt to små makeuppensler med to ender hver især. Og det er især den lyserøde skygge, som jeg er forelsket i. Det er en shimmerskygge, der spiller utrolig smukt i lyset. Dog er der ikke så meget lyserødt over den, når den kommer på øjnene, blot et smukt dansende glitter.

Eye Colour Palette er inspireret af shironeri, en speciel proces, hvor silke vaskes og bleges for at opnå den klareste nuance af hvid silke. Herefter tilføjer man kernefarven, der med sine lyskorrigerende egenskaber virker som en base, der dæmper træthedstegn. Det fintmalede silkeagtige pudder muliggør en præcis farvejustering, med farver der spreder fra mat til shimmer i kombinationer, der fremhæver øjnene. Hver palette tager udgangspunkt i en neutral farve, for at kunne skabe et smukt og attraktivt look.

  • 01 Shiny Foliage: Fantastisk efterår med dets gyldne løvfald
  • 02 Night Sparkle: Glimtende, gyldne farver på en drømmende midsommeraften
  • 03 Petal Dance: Lyserøde kirsebærblomster flyder fortryllende på vand
  • 04 Frosty Twilight: Bylysets varme skær på en vinternat

Alle palettens fire skygger er desuden godt pigmenteret. Følges anbefalingen for brug af de fire skygger, opnås et nemt og flot look, der kan bruges både til hverdag og til de finere anledninger.  Øjenskyggen har en god holdbarhed, men når arbejdsdagen (ca. 8 timer) er ved at være omme, har noget af skyggen sag sig i folderne, men ikke så det ødelægger looket at se på.

sensai the art of silk illumination 4

Kender du Sensai? HVad synes du om Sensai The Art of Silk Illumination?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg