Elizabeth Arden – Drama Defined Color Collektion

Drama Defined Color Collektion Elizabeth Arden 1

Her til foråret har Elizabeth Arden lanceret en ny makeupkollektion; Drama Defined Color Collektion. Kollektionen bygger på øjne med udtryk og en naturlig men fejlfri hud. Til det fås der i kollektionen en række farverige eyelinere og en skøn mascara, til at skabe nogle flotte looks omkring øjnene. Og til den fejlfrie hud fås der både en løs pudder og en fast concealer i flere nuancer. I dette indlæg fortælle mere om de forskellige produkter og hvad jeg synes om dem.

Standing Ovation Mascara

Drama Defined Color Collektion Elizabeth Arden 2

Jeg har tidligere anmeldt en anden Elizabeth Arden mascara som jeg absolut er vild med. Standing Ovation Mascara minder om den i udseende men applikatoren og formlen er anderledes. Applikatoren er stor og god til at fange og fordele vipperne, så de ikke klumper. Standing Ovation Mascara er meget let at have på vipperne. Jeg oplever at den giver mine vipper længde og et fint buk som også holder rigtig fint i løbet af dagen.

Standing Ovation Mascara fås i to farver; sort og brun. Hovedingredienserne i mascaraen er Carnubafibre, marulanøddeolie, panthenol og antioxidanter. Carnubafibre dækker hvert enkelt vippehår, og giver større vipper. Marulanøddeolie plejer vipperne, så de bliver bløde og fleksible. Panthenol og antooxidanter både plejer og beskytter vipperne.

High Drama Eyeliner

Drama Defined Color Collektion Elizabeth Arden 3

Disse High Drama Eyelinerene har en vandfast formel, og holder i op til 16 timer. De er cremede, nemme at arbejde med og både intense og præcise i farven. Det er nemt at optegne en fint og tynd streg hen over øjet. High Drama Eyeliner har i den anden ende en applikator til at udtone eyelineren med. Jeg synes dog at den fungere mere som et viskelæder, jeg synes ikke den er særlig godt, og resultatet af udtoningen er heller ikke fantastisk flot.

Drama Defined Color Collektion Elizabeth Arden 4

High Drama Eyeliner fås i 6 fine farver: sort, brun, blå, lilla, mosgrøn og gul. Hovedingredienserne i eyelinerne er flexible film former og risklidvoks. Flexible film former lægger en film der giver farve, intensitet og fantastisk holdbarhed. Riskildvoks plejer og beskytter huden.

High Performance Blurring Loose Powder

Drama Defined Color Collektion Elizabeth Arden 5

Denne løse pudder er super lækker. Den giver huden et mere ensartet og mat finish. Den har ikke som sådan nogle dækkeevene, men giver bare den sidste prik over i’et til en fejlfri hud. High Performance Blurring Loose Powder har både et lille rum som indeholder et spejl og en applikator – som dog ikke er så velegnet til løst pudder. I det store rum er pudderet adskilt fra omverdenen, af et lag plastik med en fantastisk drejemekanisme. Dette sikre at der ikke er pudder ud i hele etuiet, hvis man taber den eller har den med i tasken. Man skal selvfølgelig bare huske at lukke den. Dette er en egenskab jeg mangler hos rigtig mange løse pudderprodukter! Denne drejemekaniske skulle også sikre en præcis dosering. Jeg plejer at banke en passende mængde ud i dens låg, hvorfra jeg bruger en pudderbørste til applikation.

High Performance Blurring Loose Powder fås i tre farvenuancer, jeg har den allerlyseste. Hovedingredienserne i pudderen er ceramide 1, 3 og 6, nylon 12, hyaluronsyre, polymere og mineralpudder. Ceramide 1, 3 og 6 styrker hudens fugtbarriere, så huden bliver blød og behagelig, med en sund glød. Nylon og hyaluronsyre giver en mere ensartede hud. Polymerer er nogle små lysspredende partikler som øjeblikkeligt slører fine linjer. Mineralpudder bevarer hudens fugtbalance, så huden føles frisk.

High Peformance Powder Brush

Drama Defined Color Collektion Elizabeth Arden 6

Til at påføre High Performance Blurring Loose Powder fortalte jeg som sagt, at den medfølgende applikator ikke er så fantastisk. En pudderbørste (en hvilken som helst) ville være bedre. High Peformance Powder Brush er en stor og fyldig pudderbørste. Jeg har personligt aldrig haft en der var så stor. Og det er bestemt ikke negativt, for den er fantastisk. Desuden gør den sit arbejde rigtig fint – den fordeler pudderet let og behageligt. Når man køber High Peformance Powder Brush følger der et lille lækkert velour etui med, som man kan opbevare børsten i, hvis den skal med på farten.

Stroke of Perfection Concealer

Drama Defined Color Collektion Elizabeth Arden 7

Elizabeth Ardens Stroke of Perfection Concealere, er skønne og lækre med deres fantastisk cremede konsistens. De kan bruges til at sløre hudens skønhedsfejl; som mørke rande, urenheder og pigmentforandringer. Desuden skulle de faktisk også mindske hævelse og styrke hudens naturlige glød. Stroke of Perfection Concealer giver et flot finish, de er nemme at arbejde med, dog kunne jeg godt have tænkt mig at dækkeevnen var lidt mere fuldendt. Selvfølgelig neutralisere og sløre de mine urenheder, men det er bestemt ikke så de bliver usynliggjort.

Stroke of Perfection Concealer fås i fire forskellige farvenuancer, hvoraf jeg har de to lyseste. Hovedingredienserne i concealerne er brasiliansk rosapeber, polymerer, jojobaester, nylon 12 og hyaluronsyre. Brasiliansk rosapeber mindsker hævelse og mørke rande. Polymerer lysner huden og mindsker fine linjer. Jojobaester styrker huden fugtbalance. Nylon 12 og hyaluronsyre giver en mere ensartede hud.

Drama Defined Color Collektion Elizabeth Arden 8

Alt i alt

Alt i alt synes jeg at Drama Defined Color Collection er en fin makeupkollektion. Der er selvfølgelig produkter der er bedre en andre og der er plus og minus ved dem alle. Det jeg godt kan lide ved blandt andet et brand som Elizabeth Arden er, at det ikke bare er makeup. Produkterne er i god kvalitet og virker samtidig plejende. Mit absolut favoritprodukt i kollektionen er pudderbørsten, og ellers kommer resten af produkterne på en stærk andenplads. Jeg kan ikke vælge mellem dem, de har alle elementer som jeg er vild med.

Hvad synes du om Drama Defined Color Collection?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *