Gun-Britt ansigtsrens

DSC_0007 (2)

Min førstehåndsindtryk af Gun-Britts cleansing gel, 150 ml og skin tonic 150 ml, før brug, var at de duftede rigtig godt og ret forskelligt, men af milde friske dufte, uden tilsat alkohol.

Efter brug af renseprodukter. Jeg kunne virkelig ikke lide deres duft, når man bruger dem, dufter de ens, og jeg synes duften minder mig og billig sæbeboblevand man legede med som barn, hvilket i mit hoved ikke er en særlig god association, at have til produkter der skal bruges i ansigtet…

Jeg fik brugt gelen op først, da jeg i starten brugte to pump pr. rens – dels fordi jeg ikke kunne lide duften og bare ville have brugt dem op, men efter et stykke tid nøjes jeg med et pump. Et pump er rigeligt! Toneren havde jeg det også lidt mærkeligt med, ud over duften, brød jeg mig ikke om, at det var en spray, jeg har aldrig helt fundet ud af hvor mange sprøjt jeg skulle bruge pr. vatrondel, så jeg har brugt mellem 10 og 15 sprøjt. Og som sagt brugte jeg gelen op før toneren, den holdt i halvanden måned, men havde jeg nøjes med et pump gel fra starten af, er jeg sikker på, at det ville have passet sammen, så de blev brugt op på samme tid. Men ikke for det, det var en ok renseserie, min hud var i hvert fald glad for, at der ikke var alkohol i, som der var i den sidste serie jeg brugte fra Clinique. Min hud var slet ikke lige så tør med Gun-Britts renseprodukter.

Men nu har jeg så prøvet dem, og det er nok ikke lige denne serie, jeg går efter næste gang. Udelukket på grund af duften…

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *