Lækre sommerben med Evolve Satin Leg Gloss

evolve satin leg gloss 1

Vil du have dine ben til at stråle endnu mere til sommerens grillfester eller når du spankulere rundt i shorts? Så er det her du skal læse med. Jeg vil nemlig fortælle jer lidt om Evolve Satin Leg Gloss; en tørolie der er designet til at give benene en blank og flot finish. Selve olie er lækker, blød og trænger hurtigt ind i huden, for at efterlade den fugtet, blød og en smule fedtet. Den let fedtede følelse er dog hurtigt væk igen. Satin Leg Gloss består af olie fra økologiske cameliafrø, bisabolo og økologisk amerikansk olie. Sidstnævnte skulle tilføre huden en fløjlsagtig glans uden af fedte, men det gør den altså lidt alligevel, dog på et lavt niveau, der mest af alt føles som ekstra fugt. Men hvis min Baloo-kat kommer og hilser, ved at smyge sig om de bare ben, så er benene lige pludselig meget behåret!

Guldglimmer

Foruden de forskellige olier, så indeholder olien også naturlige mineraler og titanium, for at give huden en forførende gnist med et strejf af guldglimmer. Det er derfor også vigtigt at du ryster flasken omhyggeligt inden brug, da glimmeret ellers samler sig i bunden af flasken. Og alligevel oplever jeg ofte at der nærmest ikke er noget glimmer i første pump, men det kommer! I forhold til hvor meget guldglimmer, der er i og kommer ud på huden, så er det ikke noget man ser eller lægger mærke til. Jeg kunne faktisk godt have tænkt mig at det var tydeligere, så benene skinnede og glitrede i sommersolen. Benene får blot et sundt og glansfuldt udtryk.

evolve satin leg gloss 2

Og så må jeg lige huske at pointere hvor skønt Satin Leg Gloss den dufter! Den er lækker og legende sød, og så minder duften mig faktisk lidt om en barndomsduft jeg forbinder med bubblegum. Den er virkelig lækker. SÅ selvom olien efter min mening ikke giver det ønskede glitterniveau, så er det en super lækker olie alligevel. Jeg er vild med hvordan den føles på huden i forhold til at det er en olie, og så er jeg vild med duften.

Har du prøvet Evolve Satin Leg Gloss? Eller måske søsteren Satin Body Gloss?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *