Goodiebox oktober 2018 // Girlboss

goodiebox oktober 2018 1

I’m a woman – what’s your superpower?

Jeg vil starte med et par ord om den smukke boks, som oktober måneds Goodiebox har. Den er nemlig, modsat alle de tidligere skuffebokse, lyserød. Jeg synes den er super fin og jeg er vild med temaet Girlboss. Goodiebox hylder alle kvinder, hvilket boksens indhold også afspejler, da indholdet er fra brands der er grundlagt af kvinder.

Goodiebox oktober 2018 indeholder:

goodiebox oktober 2018 2

Ilse Jacobsen: Sea Buckthorn Eye Cream (full size). Ilse Jacobsen er en power woman, hvis sortiment indeholder både gummistøvler, tøj, beauty og et kurbad. Jeg bruger dagligt øjencreme, jeg synes det er vigtigt at pleje den sarte hud omkring øjnene. Til formålet er en federe, mild og plejende øjencreme perfekt, og ved I hvad? Det er lige præcis hvad denne fra Ilse Jacobsen er. Da jeg så den tænkte jeg umiddelbart ”åh nej”, fordi jeg ikke er vildt begejstret for hvordan mange af brandets produkter dufter, men denne øjencreme er duftneutral og har en super lækker konsistens.

Masque Me Up: Foot Mask Socks (full size). Masque Me Up er faktisk en lillesøster til Miqura, hvilket jeg ikke selv hvad klar over. Bag de to brands står den danske Elsemarie der kombinerer effektiv hudpleje og naturlige ingredienser. I månedens Goodiebox lå der i min boks et par plejende engangssokker, og sådan en omgang er virkelig lækker. Hvis du ikke har lyst til at bruge en formue hver gang du skal forkæle dine fusser, så kan du læse DETTE indlæg.

Pudderdåserne: Alt I En Creme (full size). Pudderdåserne er faktisk indehaver af Danmarks største skønhedsblog, og så har de udviklet deres egen hudplejeserie, hvor Alt I En Cremen blandt andet indgår. Cremen kan anvendes af alle; børn, mænd og kvinder. Den kan anvendes til både krop og ansigt og så er den god til især tør og sart hud.

Rodial: Dragon’s Blood Sculpting Gel. LOOOOVE IT! Jeg har tidligere skrevet om denne sculpting gel fra Rodial . Det var helt klart en yndlingscreme, som forsvandt alt for hurtigt. Den er bare fantastisk lækker og dufter lige så. Rodial er startede af entreprenøren Maria Hatzistefains i 1999, og nu sælges Rodial i 35 lande!

Tromborg: Nail Polish (full size). Her har vi også et skønt brand, hvor danske Marianne Tromborg står bag. Hendes filosofi er, at det skal være let og overskueligt at se godt ud på ingen tid. Jeg har modtaget neglelakken i farven Baubo; en smuk lys, let rosa, nude farve. Dog synes jeg ikke at den er vildt nem at arbejde med, jeg synes ikke resultatet ender ud med at være fantastisk flot.

Jeg må nok indrømme at boksen skuffede mig ved første øjekast. Det er småting som ikke syner af særlig meget, men de ting der ligger i boksen er ret gode alligevel.

Månedens boks har en værdi af ca. 670 kr. Kunne du også tænke dig at modtage den månedlig selvforkælelse i form af Goodiebox, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, boksene bliver nemlig hurtigt udsolgt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *