Hygge indendørs i lingerie og blonder

hunkemöller lingerie og blonder 1

Et lille skriv om det bedste øjeblik på dagen

Så skal jeg lige love for, at det rigtig er blevet efterår! Det er koldt og bladende er begyndt at falde. Når jeg er udenfor  kan jeg dufte den klassiske duft af efterår og se at naturens farver så småt også er begyndt, at skifte til de flotte brune og røde nuancer. Med andre ord er det også snart tid til, at være mere indendørs i hyggelige og hjemlige omgivelser. Og med et nyt hjem lige rundt om hjørnet, sammen med min bedre halvdel, er dette noget jeg ser rigtig meget frem til! Det bedste jeg ved er, at afslutte dagen med et dejligt varmt bad, for derefter at hoppe i rent og lækkert undertøj og et sæt varmt nattøj.

Og dertil er hunkemöller på hjemmebane. Du kender dem sikkert, men har du prøvet deres undertøj og andre items? De laver så meget lækkert, og det er ikke kun undertøj. Foruden deres store udvalg af undertøj og lingerie, så laver Hunkemöller også noget rigtig fint nattøj, og der er simpelthen noget for enhver smag! Desuden udskifter de ofte i deres kollektioner. Jeg synes personligt at deres sportstøj er fantastisk. Det kommer som regel i nogle virkelig flotte og lækre styles, og så er kvaliteten af det jeg selv har prøvet virkelig i orden!

Lingerie og blonder i efterårets smukke nuancer

hunkemöller lingerie og blonder 2

Jeg har bestilt et nyt sæt lingerie med masser af blonder hjem, som består af en bh og en g-streng, men man kan også få en almindelig trusse som passer sammen med bh’en. Det jeg virkelig godt kan lide ved netop dette sæt, er det enkle snit og blonderne. Men især den smukke rustne efterårsfarve. Jeg er selv rigtig glad for blonder, jeg synes det er fint og feminint. Og så er det jo et plus, at det også er dejligt at have på. Størrelsesmæssigt oplever jeg at Hunkemöllers skåle er lidt større end så mange andre. Ellers passer alt det andet som det skal i størrelserne.

Foruden det smukke efterårssæt til den inderste del, så har jeg også bestilt en af deres limited edition kimonoer hjem. Den fås både i den sorte, som jeg har, men også i en hvid udgave. Kimonoen består af 100% viskose, som jeg personligt er vild med, den er dejlig let at have på. Dog er den knap så varm, men det havde jeg heller ikke forventet af stoftypen. Kimonoen går til lige over knæene og har et print med lyserøde blomster, er den ikke fin?

hunkemöller lingerie og blonder 3

Efterårsaftenerne

SÅ; efter et varmt bad, hvor kroppen kan blive varmet godt op efter en kølig dag, er der ikke noget bedre end at smøre kroppen ind i en lækker bodylotion. Og efterfølgende hoppe i et smukt sæt lingerie og smyge kroppen ind i noget lækkert som denne kimono. Så er man i hvert fald klar til at hygge med sin kæreste i sofaen, med en god film eller serie og måske et lille stykke chokolade!

Er du til Hunkemöller lingerie eller foretrækker du dit undertøj andre steder fra?

Kærligst Charlotte

Sponsoreret indlæg, indhold og holdninger er mine egne.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *