Goodiebox maj 2021 // First Hint Of Summer

Goodiebox maj 2021 1

Da jeg modtog månedens Goodiebox var det første jeg bemærkede, at det var en af de tungere, hvilket ofte er lig med meget og godt indhold. Store full size produkter. Og den skuffede mig absolut heller ikke! Jeg synes at dette er en af de bedste bokse jeg længe har modtaget, jeg synes virkelig den er god. Faktisk falder den så godt i smag hos mig, at jeg kan lide og kan bruge samtlige af boksens produkter. Hvilket er meget sjældent! Jeg kan rigtig godt lide, at der er flere produkter målrettet fødderne, så de kan få en opgradering og gøres klar til sommersandalerne, der forhåbentlig snart skal findes frem!

Goodiebox maj 2021 indeholder:

Balance Me: AHA Glow Mask. Dette er en dejlig maske. Det er en kemisk eksfolierende AHA maske for en fornyet glød. den virker på hudens ydre lag og lysner, udfylder og giver glød. Den trækker urenheder ud samtidig med at bevare hudens naturlige fugtbarriere. Den er cremet og behagelig at have på. Der er ingen ubehag forbundet med masken. Huden efterlades opfrisket og blød. OBS husk især solcreme når du bruger en kemisk maske, da disse kan gøre huden ekstra følsom overfor solen.

Foot Lab Co: Instant Foot Peeling. Dette er et peelende serum til fødderne, som øjeblikkeligt blødgør døde hudceller. Serummet sprayes på hælene, hvor der er hård hud, og skal sidde i 1 minut før det skylles af og hælene skrubbes med f.eks. den nye pimpsten. Resultatet er flottere fødder. Nu døjer jeg ikke selv med så meget hård hud under fødderne, men jeg mærkede alligevel en stor forskel efter at have brugt sættet blot en enkelt gang, jeg er meget imponeret og allerede kæmpe fan.

Human+Kind: Hand Scrub Elderflower & Raspberry (full size). Jeg er i forvejen mega stor fan at scrubs til hænderne. Jeg synes det er så lækker en følelse. Og bestemt et produkt man ikke vidste at man manglede før man har prøvet det. Det er sådan en luksus at anvende en skrubbecreme til hænderne. Human+Kind er også et brand der har være repræsenteret i Goodiebox flere gange, alle skønne og velduftende produkter.

Mélusine Paris: Hemp Produgious Eyelash Serum (full size). Dette er et plejende olie/serum til vipperne, som skal bruges en gang om ugen. Det er meget olieret og kommer der for meget på vipperne kan det godt gå ned og irritere øjnene lidt. Men ellers er det et produkt jeg nok skal få stor glæde af.

Moshi Moshi mind: Mind Pumice Stone (full size). Da jeg først så denne, havde jeg ikke kigget indlægssedlen, og vidste derfor heller ikke hvad det var. Den var alt alt for hård, til at kunne være til ansigtet! Men den er til fødderne. Det er en pimpsten skabt af 100 % lavasten. Stenen skal bruges til at skrubbe fødderne, enten mens man er i bad eller har fødderne i fodbad, vigtigst er bare at både fødder og sten er våde ved brug.

Goodiebox maj 2021 2

Rituals: The Ritual of Karma Foaming Shower Gel (full size). Jeg elsker disse Foaming Shower Gels fra Rituals, det er bare sådan en dejlig fornemmelse at vaske sig i denne “barberskum”-lignende konsistens. Duften af The Ritual of Karma har en klassisk duft af håndsæbe.

Som en lille ekstra ting, lå der også en pakke tyggegummi fra True Gum som er vegansk tyggegummi produceret i Danmark. Jeg kender dem i forvejen. Tyggegummierne er meget hårde lige til at starte med men blive hurtigt bløde, og så er smagene ret gode.

April måneds Goodiebox indeholder seks produkter, hvoraf fire af dem er full size, og har en samlet værdi af ca. 675 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *