Ritual of Namasté sensitive dag- og natcreme

ritual of namaste sensitive 1

Ritual of Namasté er en ret stor og ny hudplejeserie fra Rituals, som yderligere er inddelt i flere forskellige serier som glow, hydrate, anti-age og sensitive med flere. Du kan se dem alle på Rituals hjemmeside HER. I dag har jeg en anmeldelse klar af Ritual of Namasté sensitive dag- og natcreme. Cremerne er de eneste produkter der (lige nu) findes i sensitive serien.

Smukt design

Den første ting jeg forelsket mig i ved Ritual of Namasté generelt, var det meget smukke ydre, som cremerne i de forskellige serier har. De er stilrene, minimalistiske og så er jeg fuldstændig pjattet med marmorlooket. Lågene er i forskellige metalliske farver, an på hvilken serie man har med at gøre. På dag- og natcremen i sensitive serien, er låget i en fin og rolig lysegrønne, metallisk farve.

ritual of namaste sensitive 2

Hvad kan cremerne

Cremerne er uden parfume, men de har stadig en duft af ”neutral”, som jeg ikke bryder mig særlig meget om. Jeg synes godt at den kan dufte gammel, støvet og kedelig. Men i hvert fald skulle cremerne holde huden optimalt fugtet, beroliget og beskyttet hele dagen. De indeholder blandt andet ekstrakt fra hvide åkander, som hjælper med at berolige, blødgøre og mindske eventuelle rødme i huden.

Hvad oplevede jeg?

I forhold til hvad cremerne lover, synes jeg at de lever meget godt op til det. Jeg synes at de er lækre at påføre huden, de er lette om end lidt faste – natcremen er selvfølgelig mere fast end dagcremen. Et lille minus er dog at de er ret lang tid om at trænge helt ind i huden. Jeg synes ikke at de er fedtede at have på, men huden skinner af creme, som endnu ikke er trængt ind i huden. Huden fugtes og blødgøres og det synes jeg er rigtig fint. Jeg vil dog også sige at jeg har haft en fugtserum under cremerne, både morgen og aften, da min hud bare elsker fugt.

I forhold til rødmen i huden, har jeg selv oplevet en meget positiv virkning. Min hud kan godt have tendens til, at være lidt rødmosset nu og da. Min hud er blevet mere ensartede at se på, hvilket er skønt. Så alt i alt er jeg blevet meget glad for cremerne, men jeg er især glad for sidstnævnte effekt.

ritual of namaste sensitive 3

Rituals går ind for genbrug

Noget som Rituals virkelig skal have ros for er, at de er begyndt at lave mere genbrug. Det vil sige at man kan købe en refil af cremerne, som sættes ned i den flotte marmorkrukke, når den gamle creme er taget op. Og disse cremer er ikke de eneste genbrugsartikler som Rituals har!

Har du prøvet nogle af Ritual of Namasté produkterne?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg