Lidt øjenmakeup fra Green People

green people øjenmakeup 1

Green People er et brand, hvori der kun bliver anvendet bæredygtige ingredienser, som er klinisk testede. Deres skønhedsprodukter er økologiske og så er de ikke testet på dyr, de indeholder ingen hårde kemikalier og de er organisk certificeret. Det er første gang at jeg tester noget fra Green People. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af de to makeupprodukter: deres Illuminating Eye Duo Ecocert Organic og Volumising Mascara. Jeg har dermed heller ikke testet noget af deres hudpleje. Jeg synes alt ved brandet er superfedt, jeg kan rigtig godt lide deres grundværdiger. Men, og det er et rigtig stort MEN, så synes jeg at deres produkter ser umådelig kedelige og ikke særlig attraktive ud. Så brandet har aldrig stået særlig højt på min liste over produkter jeg ønsker at teste.

Illminating Eye Duo Ecocert Organic…

… Er en lille øjenskygge duo bestående af to nuancer af fintpressede mineralpigmenter, som giver øjnene et naturligt look. De to smukke lyse nuancer virker lysreflekterende, og kan anvendes enkeltvis eller sammen. Jeg kan godt lide at bruge dem sammen, for at skabe lidt mere dybde, på et pænt hverdagsniveau. Skyggerne indeholder fugtbevarende og nærende Jojobaolie, og så er de opbevaret i en beholder lavet af genanvendelige materialer, med et lille kompakt med spejl indeni.

green people øjenmakeup 2

Det er to vildt flotte neutrale farver, de er nemme at arbejde med og at blende sammen. Jeg synes faktisk at det fungerer supergodt at bruge mine fingre til applikation, de er nemlig ikke så pigmenteret som jeg umiddelbart troede. Men det kan på sin vis også noget, i og med at den mørke, som jeg godt kan lide i den yderste krog, ikke bliver for stor en kontrast. Det giver et flot og naturligt makeuplook. Øjenskyggen holder også rigtig flot, jeg oplever ikke at den sætter sig i hydrolyserne.

Volumising Mascara

For at fuldende looket skal der selvfølgelig lidt mascara på vipperne, og her har Green People også en, der både fås i sort og i brun. Deres Volumising Mascaraen er baseret på naturlige mineralpigmenter, der giver vipperne en intens sort farve. Kombinationen af dens børstehovede og de naturlige cellulose mikrofibre får vipperne en øget volumen og længde. De nærende planteolier og vitamin E holder vipperne sunde og hindrer dem i at knække. Kombinationen af bivoks og planteolier får desuden mascaraen til at holde hele dagen, da disse virker vandafvisende.

Jeg vil også sige at Volumising Mascaraen var en stor og glædelig overraskelse. Det er som sagt første gang at jeg prøver noget fra Green People og sådanne førstegangsoplevelser kan gå begge veje. Mascaraen har en god børste der kommer ind og omfavner alle vippehårene, som resulterer i et flot vippelook med mere længde, volumen og bue. Mascaraen er også nem nok at fjerne igen, vand tager dog ikke det hele, men det går nemt med en makeupfjerner.

Det endelige resultat:

green people øjenmakeup 3

Har du prøvet nogen produkter fra Green People?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *