Maria Nila Revive – en vegansk hårplejeserie

maria nila revive

Dette er nok den første hårplejeserie fra Maria Nila, som har skuffet mig. Serien har mange gode holdninger, men på effekt synes jeg ikke at den lever op til brandets ellers høje standard. Revive serien fra Maria Nila, er 100 % vegansk, og helt uden sulfater og silikone. Formlerne er lavet med organiske ingredienser, der styrker håret indefra og ud, og flaskerne er produceret af genanvendt plastaffald fra havet.

Shampooen virker som detox, og renser håret i dybden. Den skulle fjerne alle produktrester, overskydende olier og snavs fra både hår og hovedbund. Formlen er beriget med den unikke micellar-teknologi, som virker gendannende, og efterlader håret friskt, genoplivet og rent. Shampooen er lidt til den tynde side, og der går meget produkt til pr vask. Som sådan renser den håret godt nok, men heller ikke overbevisende. Selvom jeg er grundig, når jeg skyller shampooen ud, så føles det i mit hår som om der stadig sidder masser af produktrester tilbage, som gør det svært at rede håret ud efterfølgende. Har jeg meget stylingsprodukt i håret synes jeg heller ikke at en enkelt vask er nok.

Conditioneren er en nærende en af slagsen, som kan bruges af alle hårtyper. Den har en let formel, som skulle efterlade håret fløjlsblød. Formlen indeholder botaniske proteiner, der forsigtigt gendanner og fugter håret, og efterlader det mere medgørligt. Den har en dejlig tyk gel-creme konsistens men jeg oplever ikke den store effekt når den skylles ud igen. Den gør ikke håret meget blødere end det var i forvejen, og den gør det heller ikke lettere at rede ud efterfølgende.

Derudover er jeg ikke den store tilhænger af skruelåg, som sidder på både shampoo og conditioner.

Hårkuren er bedre end de to andre produkter, men ikke meget. Maria Nila Revive Masque er en dybdevirkerkende hårkur med fugtgivende og plejende egenskaber. Den indeholder botaniske proteiner, der reparerer og gendanner håret, hvilket reducerer tørhed og krus. Hårkuren er også en tyk dejlig masse, den er super blød at massere ud i håret. Men igen, så mangler jeg altså noget effekt. Når kuren skylles ud af håret, er det lidt blødere end før, men det er bare ikke særlig meget mere…

Så… Jeg syntes at Maria Nila Revive serien har været en stor skuffelse i forhold til effekt. Jeg vil da også indrømme at jeg ikke har brugt produkterne op, for jeg synes ikke om den følelse, som de efterlader i mit hår. Når alt det så er sagt, så er jeg vild med duften. Revive seriens produkter dufter af frugt. En frisk duft af grøn agurk, pære og ferskennektar. Jeg er generelt virkelig glad for Maria Nilas produkter af selv samme grund, jeg synes det er en fryd at bruge produkter der også dufter himmelsk. Produkterne indeholder desuden også Color Guard Complex, som beskytter imod UV-stråler og frie radikaler.

Har du prøvet Maria Nila Revive serien? Hvad synes du om den?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *