Hair & Body Mist fra The Body Shop

the body shop hair & body mist

Jeg mener at det var sidste år, at The Body Shop lancerede deres Hair & Body Mist i tre lækre udgaver. Min favorit er Apricot & Agave. Misten er kraftfuld i sin duft så der skal blot et enkelt sprøjt til at man er velduftende.

The Body Shops Hair & Body mist er superfood-inspirerede og giver et opfriskende og velduftende løft. De fine og farvestrålende mists er perfekte, når man er på farten og har brug for et hurtigt boost. De er inspireret af ingredienser fra hele verden for at opfriske håret og kroppen og give en skøn fornemmelse af velvære. De er nemme at mikse, bytte ud og tage med overalt.

Apricot & Agave har en sød og frugtagtig duft af abrikos med noter af appelsin, bergamot og agave

Duften minder mig faktisk om min farmor, en dejlig hjemvendt duft at kærlighed.

Man får meget mist/meget duft for pengene. En flaske på 150 ml koster kun 95 kr., og den rækker altså meget langt. Apropos flasken, så har den et flot legesygt og lidt abstrakt print, i varme toner. Har du i øvrigt set The Body Shops nye udgaver af deres ikoniske bodybutters? De har nemlig fået nyt design i samme stil som denne mist. Jeg er vild med deres nye design.

Har du duftet til de forskellige The Body Shop Hair & Body Mists?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg