Ole Henriksen PHAT Glow facial

ole henriksen phat glow facial 1

Ole Henriksen PHAT Glow Facial er en ansigtsmaske med kemisk peeling. Det er en mild kemisk peeling da der anvender Polyhydroxyacids (PHA) i stedet for AHA. PHA leverer lignende ensartende, aldersbekæmpende resultater som AHA, men PHA molekylerne er mere rundere og trænger derfor heller ikke lige så dybt ned i huden, hvilket betyder mindre irritation. PHAT masken kan derfor også anvendes af alle, selv dem med sensitiv hud.

Mange af Ole Henriksens produkter fremmer glød, den såkaldte Ole Glow. For at opnår dette er eksfoliering afgørende. For mange kan en kemisk peeling kan være skræmmende, især hvis man ser på masker som DENNE fra Ecooking som ellers er virkelig god, men ser voldsom ud. PHAT masken er en helt anden oplevelse, den er mild men effektiv, den er behagelig uden spor af irritation eller rødmen i huden.

PHAT Glow Facial

Polyhydroxysyrer (PHA): Et mildere alternativ til AHA, som giver en ensartet hudtone og tekstur via kemisk peeling.

Nordisk birkesap: Giver fugt og næring til huden.

Pink bentonit ler: Afgifter og opklarer huden.

Chia frø olie: Rig på essentielle fedtsyrer, nærer og fugter huden.

Bomuldsekstrakt: Hjælper hudens tilstand.

Citron, sukkerrør, lakridsrød, kamille og sandeltræekstrakter: Afbalancerer hudens tilstand.

Masken skal påføres i eg jævnt lag, den har en sjov tyk og bastant konsistens og der går derfor også meget produkt til, når masken anvendes. Masken er lyserød og transformeres til hvid, når den masseres ud i ansigtet. Jeg har brugt den 2-3 gange om ugen og den er endnu ikke opbrugt, men jeg kan forestille mig at den ikke holder specielt længe, hvis det er den eneste maske man bruger.

ole henriksen phat glow facial 2

Der er som sagt ingen ubehag forbundet med at have den på i de 15 minutter. Jeg oplever at masken efterlader min hud mere jævn og ensartede og så er den absolut IKKE udtørrende. Efterfølgende er min hud blød og fugtet. Ved at bruge den kontinuerligt har jeg oplevet at min hud fremstår pænere, mere ensartede og med færre urenheder.

Masken har en sjov lidt sødlig og syrlig duft og så er det måske en snært af jordbær jeg kan fornemme?

Har du prøvet PHAT Glow Facial masken? Hvad synes du om den? Bruger du andre Ole Henriksen produkter?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *