Eksfolierende behandling til hovedbunden

innersense true enlightenment scalp scrub 1

innersense true enlightenment scalp scrub 2

Jeg har nu for første gang stiftet bekendtskab med brandet Innersense Organic Beauty, med produktet True Enlightenment Scalp Scrub. Innersense Organic Beauty er et prisbelønnet amerikansk brand, hvis mål er at bringe mere rene og non-toxic hårplejeprodukter ud til saloner, stylister og forbrugere, som forsøger at træffe en sundere valg i dagligdagen.

Nyhed fra Innersence

I oktober måned sidste hår kom en tilføjelse til deres række af sunde hårprodukter, nemlig True Enlightenment Scalp Scrub. Det er en eksfolierende behandling til hovedbunden, der nænsomt renser og lindre inflammation og giver en afbalanceret og sund hovedbund. Skrubben er fremstillet af Hawaiian Red Salt, der er rig på vulkansk ler og mineraler. De eksfolierende ingredienser fjerner nænsomt urenheder, hvorefter æblesyre tilfører fugt til hovedbunden. Alt imens at sellerifrø, grøn te, pebermynte og tea-treeekstrakter hjælper med at dulme inflammation og irritation.

Skrubben skal anvendes inden hårvask og kan anvendes af alle

Hovedbundsskrubben har en meget kraftig og udrensende duft af pebermynte, duften kan virkelig mærkes i næsen og hele vejen ned i lungerne og så føles den kølene i hovedbunden. Skrubben skal masseres grundigt og længe i hovedbunden, før kornene opløses. Det føles lidt som om, at massen vokser lidt i håret og så føles det dejlig blødt når skrubben vaskes ud igen. Hvis skrubben er masseret ind i tilpas lang tid, synes jeg at det en nemt at vaske resterne ud af håret, dog skal der lige vaskes efter med shampoo, for at tage det hele.

Jeg kan forestille mig at denne type af produkt ville være fantastisk til folk der døjer med skæld. Det er ikke et problem jeg selv har, men jeg tænker at den ville være god.

En hovedbundsskrub er af den type produkt, som man ikke vidste at man havde behov for, før man prøver det. Jeg havde heller aldrig prøvet sådan en skrub før jeg testede True Enlightenment Scalp Scrub. Men jeg har hurtigt fået den ind i min hårplejerutine. Bare en enkelt gange eller to gange om ugen bruger jeg den – og det er lækkert.

Har du prøvet en hovedbundsskrub før?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *