Miracle glow duo yay or nay?

max factor miracle glow duo pro illuminator 1

Til en start var jeg meget lidt begejstret for denne miracle glow duo fra Max Factor. Jeg synes slet ikke om den og dens konsistenser. Da jeg tog billeder til dette indlæg, hvor jeg blandt andet swatchede den todelte makeup duo, blev min begejstring heller ikke størrer. Men det skal lige siges at denne meget lille begejstring var FØR jeg over hovedet havde prøvet produktet.

Max Factor miracle glow duo …

… Består af en concealer og en highlighter. Begge dele har en fast og let cremet konsistens. Da jeg så småt tog mig sammen til at få prøvet makeup duoen, ændret min noget negative holdning sig gradvist til noget mere positivt. Concealeren er let dækkende og lysner rigtig fint op. Jeg er blevet rigtig glad for at bruge den til, at lysne de mørke rande under øjnene op. Jeg ville dog ikke slev bruge den til at dække f.eks. bumser, da den lysner og giver en smule fokus på området. Highlighteren er jeg også blevet rigtig glad for. Jeg synes den giver et meget flot og naturligt highlight, der på ingen måde er for meget. Let og diskret. Highlighteren er desuden super nem at arbejde med og at blende ind i huden, så den får en flot overgang med resten af ens ansigtsmakeup.

max factor miracle glow duo pro illuminator 2

Kan I mon forstå min skuffelse over Max Factor miracle glow duo ved at se/eller ikke se dette swatch? Der er ikke meget at komme efter. Øverst er concealeren og nederst er highlighteren.

Har du prøvet denne miracle glow duo? Hvad synes du om den?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *