Skønneste solbeskyttelse fra Filorga

Filorga UV-Bronze Brume-Mist SPF 50 1

Min kærlighed til brandet Filorga vokser hele tiden. Senest har jeg testet et af brandets lækre solbeskyttelsesprodukter. Filorga har en hel serie af solbeskyttelse, men det er første gang at jeg tester et produkt fra serien. Det produkt, som jeg har testet er Filorga UV-Bronze Brume-Mist SPF 50 og jeg er vild med den!

For det første så fungere solbeskyttelse som mist bare super godt for mig. Jeg kan også godt lide, at jeg bare kan holde knappen nede, og den fortsætter med at spraye i en lang kører. Filorga UV-Bronze Brume-Mist SPF 50 sprayer meget blidt og mildt og fordeler solfaktoren jævnt over det hele, uden at det føles som om man drukner i solfaktor. Selvom det ikke føles som om der kommer specielt meget produkt på huden, når man står der med lukkede øjne og sprayer ud i hovedet, så kommer der rigeligt på alligevel. Misten kan både anvendes alene, for at opfriske solbeskyttelse eller over makeuppen.

VIGITGT: Husk altid at ryste produktet godt før brug

Foruden at berige ansigtet med en høj solbeskyttelse, der både beskytter mod UVA/UVB og infrarød stråling, så er det også en forfriskende mist. Den tilfører ekstra fugt og virker fugtighedsbevarende, og giver en forstærket beskyttelse mod forurening, mens mikro-indkapslet gletchervand køler og forfrisker.

Størrelsen på Filorga UV-Bronze Brume-Mist SPF er på 60 ml, hvilket gør den let og ideel til, at tage med i håndtasken. Den er nem at anvende hvor som helst og når som helst. Og så er den desuden vandresistent og har en blid skøn sommerligduft fra monoï.

Optimer din sommerglød

Filorga UV-Bronze Brume-Mist SPF 50 2

Sommertippet fra mig til dig hvis mål er en flot solbrun kulør. Ønsker du en flot solbrun sommerkulør, så skal du huske, at du jævnligt at skrubbe huden fri for døde hudceller, så disse ikke ”suger kuløren til sig” og så skal du huske at fugt huden dagligt. Jeg har tidligere testet to skønne kropsplejeprodukter fra Filorga som eventuelt kunne anvendes i den forbindelse. Læs med HER.

Kender du Filorga? Du finder brandet hos Matas og Magasin

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *