Ny spray moisturiser fra Vaseline

vaseline spray moisturiser

Vaseline er fornyeligt udkommet med to nyheder – en spray moisturiser i to udgaver. Jeg kan lige så godt sige det som det er: Jeg er fan!

Denne spray moisturiser fra Vaseline er en lotion der er hurtig og let at påføre, i sær de travle hverdage er den god at have ved hånden. Den er så nem at påføre, produktet skal sprayes på huden, faktisk på samme måde som en deodorant, og så trænger den utroligt hurtigt ind i huden, produktet smelter og så forsvinder det ind med det samme. Den er overhovedet ikke skindene eller fedtet på huden og så dufter himmelsk – what’s not to like?

Sprayen har en mekanisk lyd ved påføring, det lyder slet ikke som en deodorant spray. Produktet er hvidt og har en meget tynd, let og vandig konsistens, dette kan især ses hvis det sprayes ud i håndfladen, og når det så masseres ind i huden forsvinder det bare.

Sprayen fås i to udgaver: den jeg har, er til tør hud og den man kan få i hvid, er til meget tør hud. Den til tør hud dufter bare lige lidt bedre end den anden – hvilket også er begrundelsen til, at jeg købte denne i stedet for den anden.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *