Når hudplejen ikke fungere

Når hudplejen ikke fungere clearasil wash and mask

Jeg har længe haft denne vitamins & extracts wash and mask fra Clearasil liggende i min toilettaske – og med længe mener jeg i en længere årrække (ups…). Så jeg tænkte at det var på tide at tage den op og få den brugt, da jeg kun meget sjældent bruger min toilettaske. Men siden jeg er begyndt at bruge den (ca. 2 uger nu), er min hud gået ret så meget amok, og er faktisk blevet rigtig grim. Men om det skyldes at produktet er meget for gammelt, eller at min hud bare ikke kan lide den eller om det er noget helt andet der ikke har noget med produktet at gøre, ved jeg ikke – men jeg ved, at jeg ikke vil bruge produktet mere, og det derfor nu er smidt ud.

Jeg har så også fundet ud af at vitamins & extracts wash and mask nu er taget af markedet, og kan derfor heller ikke købes mere – hvorfor har jeg ikke kunne finde frem til. Men da jeg som sagt kun har haft den liggende i min toilettaske, har jeg heller ikke haft brugt den kontinuert før nu og har derfor heller ikke vidst hvordan min hud ville reagere på rensen.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *