Den skønneste serie fra The Body Shop

Den skønneste serie fra The Body Shop Fuji Green Tea

Sidste år kom der en ny kropsplejeserie fra The Body Shop – Fuji Green Tea, der består af en lang række af forskellige og spændende produkter. Først da jeg så den – både bladende og den lyse farve, tænkte jeg at den ville dufte at pebermynte. Men det gjorder den overhovedet ikke – heldigvis. Jeg kan ikke rigtig beskrive en duft, men frisk, ren, ikke sød og forår synes jeg er gode ord til duften. Desuden mindede den mig om en bodyskrub vi havde haft mange år tilbage, der stod i en mørk turkis krukke, og den havde simpelthen så skøn en duft, men vi har ikke kunne finde skubben efterfølgende, så da jeg duftede til denne her serie, og den havde samme duft, blev jeg rigtig glad.

Jeg har body butteren og den er bare så lækker, duften bliver sidende i huden rigtig længe, og så fugter den huden så den bliver dejlig blød. Jeg er bedst til at bruge body butter fra The Body Shop om aftenen, så de kan trænge ind i løbet af natten, da de er meget fede, men på grund af duften er jeg begyndt også at bruge den her om morgenen så jeg kan dufte.

Body butterne kan godt have lidt forskellige konsistensen, alt efter hvilken serie man prøver, men fuji green tea er en af de bedre, den er blød og cremet. Desuden er bøtten rigtig fin at se på, så det er ingen skam at have den stående fremme så alle kan se den.

Alt i alt tror jeg dette er min yndlings kropsplejeserie fra The Body Shop. Hvad er din favorit serie??

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *