Kender du My Beauty Advisor App’en?

my beauty advisor app

My Beauty Advisor er et nystartede beautyunivers i form af en App. My Beauty Advisor har til formål at inspirere og give et hurtigt overbliv over hvordan de forskellige produkter er rangeret. Man kan f.eks. søge i kategorien ”mascara” hvor der derefter vil komme alle anmelde mascara op, rangeret efter flest stjerner.

App’en har også en scannerfunktion, så du kan stå i en butik og scanne produktet for at se om der skulle ligge nogle anmeldelser af produktet. På den måde kan du hurtigt få en idé om, hvad det er du er ved at købe eller om du måske skal sætte produktet tilbage på hylden.

Vil du gerne være med?

For at App’en skal kunne fungere, skal der gerne en masse anmeldelser til, af en masse forskellige produkter. Vil du gerne være med? For at anmelde og give et produkt stjerner, skal du blot oprette dig som bruger, det er helt gratis. Hvorefter du kan anmelde og give stjerner til diverse makeup og skønhedsprodukter. Du kan både anmelde produkter, som allerede er oprettet i App’en, men du kan også selv oprette produktet hvis det ikke allerede eksistere i platformen.

My Beauty Advisor Beauty Board

Jeg er blevet inviteret til at være en del af My Beauty Advisor Beauty Board. Det vil sige at jeg fast vil anmelde og rangere produkter inde i App’en. Med tiden kan det også være, at du vil finde nogle indlæg fra mig af, i App’ens Beauty Feed.

Skal du også være med?

Kærligst C.

Sponsoreret indlæg, indhold og holdninger er mine egne.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *