Spar 20 % hos ditur.dk

20 % hos ditur.dk

Hvis du følger min instagram profil @hverdgasblush, har du måske allerede set mit nye Daniel Wellington ur? Jeg har i hvert fald fået rigtig mange fine kommentere med på vejen.

Apropos mit nye ur, vil jeg lige tippe om et rigtig godt Black Friday tilbud. Ditur.dk som er der mit ur er fra, fejre nemlig Black Friday i dag, som så mange andre. Black Friday et nyere koncept i Danmark, da traditionen oprindeligt stammer fra USA. Dagen ligger fredagen efter Tanksgiving, og betragtes som starten for julegaveindkøb. Black Friday er USA’s travleste handelsdag, men det er der også en god grund til. På dagen vil der være en masse gode tilbud at finde, både i fysiske butikker og på nettet, så det er med at holde øjnene åbne!

Ditur.dk fejre det ved at give 20 % ekstra rabat på ALT (kode: Blackfriday20), også i forvejen nedsatte vare. Desuden kan der spares helt op til 70 %.  

Ditur.dk er en hjemmeside, der sælger ure til både mænd og kvinder, de har mærker som Daniel Wellington, Michael Kors, Cluse, Oliva Burton og mange flere. Og mange forskellige modeller, der er helt klart noget for enhver smag. Så hvis du står og vil forkæle dig selv, en ven eller kæreste med et ur, evt. som julegave, så er siden et kig værd.

De har i forvejen prisgaranti på deres ure. Normalprisen på mit Classic St Mawes Rose Lady ligger på 1245 kr. på Ditur.dk koster uret 1145 og så får du i dag yderligere 20 % så det kommer helt ned på 916 kr. ♥

Herunder ses nogle af de fine ure som ditur.dk forhandler. Det er nogle af dem, som jeg synes er pænest (ud over mit eget DW ur selvfølgelig). Måske i kan fornemme min stil:

20 % hos ditur.dk 2

Billederne lånt fra ditur.dk hjemmeside: Olivia Burton English Graden Tan/Gold // Daniel Wellington Classic Petite Mesh White // Cluse La Roche Rose Gold White Marble/Grey // Olivia Burton Parlour Bee Blooms Grey // Olivia Burton White Dial Grey Lilac & Rose Gold

Ønsker jer alle en god shopping dag! Kærligst C.

Sponsoreret indlæg, indhold og holdninger er mine egne.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *