LACTOClear hudplejeserie til uren hud relanceres

lactoclear 1

Hudplejeserien til uren hud fra LACTOClear, blev første gang lanceret tilbage i 2016. Hudplejeserien repræsenterede en ny og mere skånsom tilgang til bekæmpelse af uren hud. Nu er produkterne blevet relanceret, men nye formuleringer på allerede eksisterende produkter, så disse er blevet endnu mere skånsomme og plejende. Desuden har de øget sortimentet med en målrettet Spot Ampoule. Alle LACTOClear produkterne indeholder den unikke biotekniske ingrediens LACTOPAD, som kommer fra mælkesyrebakterieteknologien. LACTOPAD virker effektivt, ved at binde sig til P. acnes bakterien og dermed bekæmpe urenheder. Det er nemlig som oftest bakterien P. acnes, som er skyld i uren hud.

LACTOClear Probiotic Skincare System

LACTOClear Probiotic Skincare System består nu af tre produkter; en ansigtsrens, en ansigtscreme og den nye Anti-Blemish Spot Ampoule, og forhandles på de fleste apoteker landet over og på lactoclear.dk. Serien egner sig til alle med uren hud, om det er i teenageårene eller som voksen, kvinder såvel som mænd.

lactoclear 2

LACTOClear Anti-Blemish Face Wash. Denne ansigtsrens er meget mild og behageligt. Det er en skum som pumpes ud. Jeg bruger to pump til en rens. Rensen fjerner nænsomt snavs, makeup, sebum og døde hudceller, mens den samtidig bevare hudens normalflora af bakterier. Foruden LACTOPAD så indeholder rensen også fugtbindende glycerin og plejende maltodextrin.

LACTOClear Anti-Blemish Active Cream. Efter huden er blevet renset, er den klar til den efterfølgende pleje. Active Creams nye formulering gør cremen mere plejende og mere fugtgivende. Cremen indehodler blandt andet Niacinamide (B3 vitamin), som forbedre hudens elasticitet og giver en mere ensartede hudtone samt squalane olie, bivoks og glycerin til pleje af huden. Mens ekstrakt fra betain, babassupalmekerneolie, ekstrakt fra mandarinskræd, citronmelisseekstrakt, edelweisseekstrakt og trehalose medvirker til en mere afbalanceret hud. Cremen har en dejlig tyk gelkonsistens, der egner sig til brug både morgen og aften. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den med en behagelig overflade med et friskt finish. Jeg synes personligt at cremen har en lidt spøjs duft.

LACTOClear Anti-Blemish Spot Ampoule. Dette er et målrette behandlingsprodukt til når en bums er under opsejling. Jeg har altid haft det lidt svært ved sådanne produkter, for jeg synes faktisk ikke at de virker specielt godt, generelt. Spot Ampoule bekæmper bakterien i bumsen, samtidig med at den bevarer hudens normlaflora, og så virker den desduen fugtgivende, så det behandlede område ikke udtørre. Og lige præcis den sidste del er jeg kæmpe stor fan af. Mange af de spottretments som jeg har prøvet har nemlig virket udtørrende på huden. Men om den virker på bumser? Mæææh… Jeg oplever ikke den store forskel, måske den fortære sig en lille smule hurtigere men heller ikke mere end det.

Døjer du også med uren hud? Hvad gør du får at bekæmpe bumserne? Måske du endda har prøvet LACTOClear?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *