Hvidere tænder?

DSC_0014 (3)

Jeg har prøvet Colgate max white nye tandbørste og whitening pen samt den tilhørende tandpasta, der lover hvidere tænder efter kun 5 dage.

Først og fremmes vil jeg sige, at indpakningen var umulig at åbne, tandbørsten og pennen var virkelig fanget inde i plastikkassen, en af mine sakse gik i stykker af at klippe den op.

Første tanker om Colgate max white sættet: det er en meget grov tandbørste, den er stor og voldsom i forhold til den tandbørste jeg har været vant til. Tanpastaen har en lidt spøjs smag, men det vendte jeg mig til i løbet af de første par gange. Gelen er underlig, det skal bare sidde på uden at skylles af, det er en gummiagtig gele, som er lidt svær at smøre ud på tænderne. Først var jeg bange for at lukke munden, ad det ville gnide gelen af tænderne, men på et tidspunkt var jeg nød til det, da det er ret anstrengende at gå med ”frie tænder”. Når munden så er lukket, går gelen lidt i opløsning, den er lige pludselig over det hele, i klumper. Det er faktisk lidt ulækkert.

Det føles som at have været til tandlægen, og det får mig også lidt til at tænke tilbage på min tid med bøjle.

Brugervenligt? Nej overhovedet ikke, jeg er hverken fan af tandbørsten, tandpastaen eller gelen… dog behøver man ikke at bruge tandpastaen, men nu da det hørte sammen, måtte det jo også prøves sammen, for fuldt udbytte. Gelen er besværlig og ubehagelig – ikke at den gør ondt eller smager dårligt, det er mere fordi at den ikke sætter sig ordentligt fast, når jeg har smurt den ud på tænderne og lukker munde, skal min mund faktisk forblive lukket og i samme position for ikke at det forsvinder fra tænderne og havner i resten af munden.

Men har det så virket og givet mig hvidere tænder efter allerede 5 dage? Bedøm selv:

hvidere tænder

Venstre før, højre efter 5 dags brug, to gange dagligt. Billederne er uredigeret, i mine øjne er den eneste forskel lyset, som gør at mine tænder faktisk ser hvidere ud på før billedet… Så nej, jeg synes ikke at det har virket for mig – desværre, men jeg vil også tage højde for, at jeg hverken ryger eller drikker kaffe, så jeg har umilbart ingen misfarvninger.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *