LF beautybox oktober 2019 // The Cosmic Edition

lf beautybox oktober 2019 1

Denne måneds boks er nok min favorit LF beautybox indtil nu. Og nu har jeg altså ikke modtaget specielt mange. Jeg har kun haft abonnementet siden juli måned. Det vil sige, at oktoberboksen er min fjerde. Men jeg er vild med den og jeg er vild med temaet og ideen bag; seks skønhedsprodukter der er ”out of this world”.

LF beautybox oktober 2019 indeholder:

EOS Lip Balm: Crystal Vanilla Orchid (full size). Jeg har faktisk aldrig haft nogen af disse læbepomader fra EOS. Jeg har haft flere af dem på stift, men aldrig denne ikoniske udgave. Umiddelbart tror jeg også, at jeg vil fortrække en stift, det er nemlig meget uvant for mig, at påføre et læbeprodukt med så stort et produkt som overfladen på balmen har! Men det handler nok mest af alt, bare om at vende sig til det.

lf beautybox oktober 2019 2

Look Good Feel Better: Angled Blending Brush (full size). Jeg har prøvet makeuppensler der var bedre! Denne her fungerer ikke specielt godt for mig. Hårene er for lang og bøjer dermed for meget, når jeg skal blende. Den virker faktisk som en meget billig pensel (den koster ca. 60 kr.).

Oh K!: Chok Chok Holographic fibre face mask (full size). Det er lidt sjovt, at der ligger en Oh K! maske i månedens boks. Jeg skal netop til at teste fire andre Oh K! masker, så jeg kan passende teste denne sammen med de andre. Det er ikke et brand jeg har prøvet tidligere, men jeg har set at de har mange spændende produkter. Efterfølgende har jeg også spottet nogen af deres masker i H&M.

Polaar: The Genuine Lapland Hand Cream. En af de ting der er en fordel ved LF kontra Goodiebox er, at de indeholder lidt forskellige brands, og et af dem som LF bruger er Polaar, som jeg længe gerne har ville teste. I denne boks lå der en håndcreme, og den er lige så lækker som jeg havde forstillet mig. Den er dejlig let cremet og har en meget mild og naturlig parfumeret duft.

The Balm: Foil Eyeshadow, Red-Handed (full size). Da jeg så denne lille firkant, fik jeg et flashback til barndommen og de små stykker legetøj, der fulgte med i Anders And bladende. Det er dog ikke noget jeg tror der nogensinde har ligget i et Anders And blad! Det er en smuk rusten efterårsskygge fra The Balm. Også et brand som vi ikke ser i Goodiebox.

lf beautybox oktober 2019 3

Wet Brush: Mini Detangler Brush (full size). Jeg er meget ærgerlig over at det er miniudgaven at Wet Brush, som de har sendt ud. Jeg knuselsker min Wet Brush, det er uden tvivl den bedste hårbørste jeg ejer, men den trænger altså også til en udskiftning. Men mon ikke jeg kan finde en, som kan få glæde af den lille udgave? Jeg har i hvert fald en lille pige i tankerne.

”Stars can’t shine without darkness” #LFBEAUTYBOX

Månedens boks indeholder seks produkter, hvoraf fem af dem er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 370 kr. Kunne du tænke dig at prøve Look Fantastic beautybox kan du tilmelde dig HER. Prisen er mellem 139 og 126 kr. pr. boks an på hvor lang tid du vælger at binde dig. Bruger du koden HVERDAGSBLUSHBB får du din første boks til 65 kr. hvis du tilmelder dig et 12 måneders abonnement. OG så har de også fået deres beautyjulekalender på shoppe til 660 kr. som du finder HER.

Modtager du din egen Look Fantastic beautybox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *