Beauté Pacifique exfoliator og Super3 Booster

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er et dansk hudpleje mærke. Deres produkter er fremstillet i samarbejde med dermatologer og lægemiddelfirmaer. Deres produkter er udviklet så virkningen kan ses, både ved at kigge på huden og ved at få lavet ultralydsscanninger. Scanningerne bliver blandt andet tilbudt på apoteker og i Matas forretninger, det bliver altid annonceret, så man kan nå at bestille en tid. Som medlem af Club Matas bliver man via nyhedsbreve bliver gjort opmærksom på, når der kommer en fra Beauté Pacifique og laver undersøgelserne i den gældende butik. Ved ultralydsscanning kan man se hudens tilstand er nu og her, og bliver efterfølgende anbefalet produkter som er velegnet og målrettet hudens behov og eventuelle problemer. Vælger man at få lavet en scanning igen på et senere tidspunk, kan man følge med i hudens udvikling.

Gentle facial exfoliator

… er en meget mild ansigtspeeling, der fjerner døde hudceller fra hudens overflade og efterlader huden dejlig blød. Selve peelingen er rigtig lækkert, konsistensen er behagelig, den er let cremet med en masse små blå korn i. Peelingen er på ingen måde hård ved huden.

OBS: Hvis du har uren hud, så skal du slappe af med scrubs og peeling på de udsatte områder. Denne fejl har jeg selv lavet i mange år. Jeg har tænkt ”der er grimt, så må det hellere få en ordentlig omgang”, men det er rigtig dumt, da det kun gør problemet værre.

Super3 Booster

… er faktisk et anti-age produkt, men den anbefales også til unge med uren hud, da den har rigtig mange gode virkninger i den retning, hvilket også er derfor jeg har den stående. Cremen er mest egnet til brug om natten, den kan også bruges om dagen, i så fald til makeup frie dage. Cremen skal bruges alene efter huden er rensen, det vil sige ingen serum før eller makeup efter. Cremen er meget drøj i brug, der skal kun bruges en meget lille mænge til hele ansigtet. Cremen er gullig og skal masseres rigtig grundigt ind i huden før den optages helt.

Hvorfor er Super3 Booster god til uren hud? Det er den, fordi den indeholder 3 effektive vitamin A typer, som gendanner hudens collagenstruktur, ikke bare i overfladen af huden, men i hele hudens tykkelse. Cremen går ind og reparere huden – både for fx solskader og rynker men den virker også hvis man har mindre ar i huden. Man skal dog ikke forvente at se resultater i forhold til ar lige med det samme, da dette er en længerevarende proces. Cremen vil nok heller ikke kunne reparere dem 100 %, men den vil være en hjælp. Desuden indeholder cremen propolis der både behandler og forebygger uren hud og nedsætter hudens produktion fedtstof.

Bruger du Beauté Pacifique? I så fald, hvilke produkter bruger du?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *